Iako ne postoji zvanična evidencija o zajednici Nikolije Jovanović i Relje Popovića, par već sedam godina živi zajedno kao partneri. Blagoslovljeni su sa dvoje ljupke djece po imenu Rea i Hana. Uprkos tome što nisu razmijenili formalne zavjete pred matičarem ili Bogom, par je obećao svoju nepokolebljivu lojalnost, nježnost i čast jedno drugom. Vremenom je njihova veza postajala sve snažnija, a njihova ljubav je jednako snažna kao i kada su prvi put započeli vezu.

 

 

 

Veza između Relje i Nikole je ona kojoj mnogi parovi u emisiji teže, ali malo ko uspeva da ostvari. Njihovo partnerstvo karakteriše izuzetna harmonija i spokoj koji je upotpunjen nizom lepih emocija, što ga čini zaista divnom vezom. Njihovo duboko poštovanje i naklonost jedno prema drugom najbolje je ilustrovano dijeljenjem fotografija na Instagramu, javnim izjavama podrške putem video zapisa, zajedničkim pojavljivanjem i njihovim zajedničkim roditeljskim pristupom. Njihova sposobnost da svoje nasljednice drže podalje od očiju javnosti vještina je koju vježbaju godinama. Ne vole medijsko izvještavanje, a njihova se imena rijetko spominju.

 

 

 

Iako su na glasu po tome što su lični, inteligentni i imaju jedinstvene ličnosti, malo se toga zna o njima osim toga. Poznato je da ih baka Vesna Zmijanac dočekuje u svom domu u Knez Milošu. Posvećenost para da svoje lične poslove čuvaju u privatnosti je nepokolebljiva, uprkos njihovoj zajedničkoj strasti prema muzici. Čak i u intimnom okruženju, oklijevaju da otkriju bilo kakvu informaciju. Kao rezultat toga, mnogi su ostali zatečeni kada je pjevačica s ponosom progovorila o svom voljenom ljubimcu. Špekulisalo se da su ona i Relja svojoj djeci poklonili pudlicu koja nosi grimizni kaput. Ovaj šarmantni pas ne samo da služi kao divan pratilac, već se ističe i kao pas čuvar, prema izvještajima. Njihove ćerke su oduševljene najnovijim dodavanjem u porodicu.