U epizodi podcasta “Plakat”, Sofija Šašić , kćerka poznatog pjevača Željka Šašića , je bila veoma iskrena kada je riječ  o njenom životu, otkrivajući svoje najskrivenije misli i emocije. Tokom rasprave pokrenute su brojne teme, uključujući spekulacije o njenoj navodnoj romansi sa Duškom Tošićem, kao i porodičnim vezama, što je izazvalo interesovanje šire javnosti. Sofija, ćerka Sonje Vuksanović i popularnog pevača Željka Šašića, doživela je period otuđenosti od oca nakon majčine udaje za Acu Lukasa.

 

 

 

 

Za to vreme Sofija je odgajana u društvu svog očuha i nije bila u komunikaciji sa svojim biološkim ocem. Sofija se prisjeća rastave roditelja u ranom djetinjstvu kao relativno manjeg događaja. Kao dete, uvek sam imao jaku vezu sa ocem i smatrao sam se tatinom devojčicom. Nažalost, nedavno je došlo do sukoba između nas, a bitno je napomenuti da niko drugi u mojoj porodici, uključujući moju majku i očuha, nije imao ulogu u neslaganju. Važno je priznati da je sukob bio isključivo između mog oca i mene. Kao rezultat toga, nismo razgovarali niti smo imali bilo kakav oblik komunikacije nekoliko godina. Događaj se dogodio u nezgodno vrijeme, tokom osjetljive faze adolescencije.

 

 

 

Ono što je pogoršalo situaciju je dodatna komplikacija zbog toga što nije imala očinsku figuru u ovom periodu. Njena izjava odražava ogromnu bol koju je iskusila zbog očevog odsustva u tako ključnoj tački njenog života. Poznata je činjenica da očevi imaju značajan uticaj na živote svojih ćerki. Kada su me pitali o mojoj vezi sa Ac-om, mogu sa sigurnošću da tvrdim da delimo blisku vezu, jer je on bio moj negovatelj deceniju dok sam odrastala. Na sreću, i moj odnos sa biološkim ocem je pozitivan, a posljednjih godina smo riješili sve probleme koji su se pojavili. Kao rezultat toga, osjećam se ispunjeno i zadovoljno u ovom aspektu svog života.