Tokom 2000-ih, popularna pjevačica Elma Sinanović je bila istaknuta zvijezda čiji su hitovi bili osnovni dio svakog izleta. Međutim, naglo se povukla iz centra pažnje kako bi se fokusirala na porodični život i podizanje ćerke Hulije, koja je odrasla i lepa i temperamentna. Nedavno je Elma napravila veliki povratak u muzičku industriju i njene pjesme su sada popularnije nego ikada prije.

 

 

Priznaje da je zapanjena ovim ponovnim porastom popularnosti, jer nije ni sanjala da će se to dogoditi. Odmah nakon ponovnog hvatanja mikrofona, izgledalo je kao da duže pauze nikada nije ni bilo. Njen nastup se nastavio tamo gde je stao, a potražnja za ulaznicama da je vidi nikada nije prestala da raste. U međuvremenu, njena gavranova ćerka, koja je nasledila majčin dar pesme, sve više stiče priznanje i divljenje. Hulija posjeduje izuzetno oko za modu i sofisticiranost. Najava njene romantične veze sa bogatim šeikom iz Katara izazvala je veliku pometnju, koja se proširila poput požara. Smailo Sinanović, biznismen iz Novog Pazara, dugo je bio Elmin supružnik. Nažalost, preminuo je prije nešto više od dvije godine nakon duge i teške bolesti. Prije njegove smrti, bio je i njen menadžer. Njihova ljubav bila je izvor radosti, koju su uspjeli zadržati privatno i van očiju javnosti. Kruna njihove ljubavne priče je ćerka Hulija, koja je rođena 21. juna 1997. godine i svedoči o njihovoj čvrstoj vezi.

 

 

 

Hulija je u javnosti debitovala 2020. godine sa duetskom pjesmom “Hej, mama” koju je snimila uz majku. Međutim, nije nastavila muzičku karijeru dalje od ove tačke. Elma je imala jaku želju da njena kćerka pokaže svoj pjevački talenat, što je dovelo do toga da duo snimi pjesmu. Uprkos njihovoj bliskosti od ranije, Elmin prezauzet radni raspored doveo je do toga da osjeća da nedostaje njenoj kćeri. Elma je pokušavala sve izbalansirati, ali je postalo izazovno. Dok Elma želi da njena kćerka krene njenim stopama i bavi se muzikom, oni nemaju mnogo toga zajedničkog. Njena ćerka je Elmina polarna suprotnost, sa ličnošću zbog koje bi novinari bili željni da je intervjuišu. Elma sebe opisuje kao smirenu i suptilnu, dok je njena kćerka sasvim suprotno, često se grubo ponaša. Zadivljujuća Afroamerikanka često dijeli snimke na Instagramu, prikazujući svoja ljubazna putovanja. Ne može se zanemariti njena upečatljiva ljepota koju je nesumnjivo naslijedila od majke. Elmin kolega, koji je više volio anonimnost, prenio je priču koja sugerira da je muzičar prilično zadovoljan vjerenikom njene kćeri.

 

 

 

Međutim, Elma je suzdržana da razgovara o bilo kakvim detaljima predstojećeg vjenčanja u javnom okruženju, jer se boji mogućih posljedica. Elma je presretna zbog ćerkinog vjerenika, šeika porijeklom iz Katara. Hulijina zadivljujuća ljepota očarala je sve oko nje, što je dovelo do toga da je tretiraju kao kraljevsku. Par je već neko vrijeme zajedno, a od početka je bilo vidljivo da im je suđeno da budu zajedno. Iako Hulija trenutno putuje između Srbije i Katara, uskoro će se preseliti za stalno. Elmu i Hulija dijele bliske veze, a Elmin prioritet je kćerkina sreća, koja je uvijek podržavala njene izbore, čak i one koji su mnoge iznenadili. Izvor za “Kurir” kaže da pjevačica uskoro planira posjetiti Katar, te da njena kćerka nije zainteresovana za javni život ili nastupe na sceni.