Elena Perminova, istaknuta ruska manekenka, preduzetnica i influenserka na društvenim mrežama sa 37 godina, fotografisana je pored svog supruga Aleksandra Lebedeva, poznatog milijardera koji ima 27 godina. Par je uhvaćen u okeanu dok je fotografisao, a Lebedev grli svoju mlađu partnerku u nežnom zagrljaju. Živjeti u raskošnoj vili, putovati svijetom i voziti najluksuznije automobile – to je život koji Elena i njen supružnik vode. Međutim, njen put ka ovom životu bio je naporan.

 

 

Rođena u Sibiru, Elena i njena mlađa sestra su odgajane u siromaštvu. Još kao dijete, Elena je sanjala da postane model. Kako bi se istakla u društvu i privukla pažnju, počela je da šije zakrpe na farmerke. Sa 14 godina počela je da se bavi modelingom, a sa 16 je već bila predstavljena na naslovnoj strani časopisa sa imenom koje je prevedeno kao “zadovoljstvo krivice”. Tokom tih godina, Elena se zaljubila u dilera droge iz njenog grada koji je bio 16 godina stariji od nje. Osvrćući se unazad, Elena priznaje da nije imala pojma u šta je on umešan. “Bila sam potpuno zaljubljena. Nisam mogla da zamislim svoj život bez njega”, rekla je. Nakon toga je postala svjesna kako njen partner zarađuje za život – počeo je vršiti pritisak na nju da opskrbljuje drogu klijentima.

 

 

 

„Jednog dana sam mu rekao: ‘Ne mogu više ovo da radim.’ Odgovorio je sa: ‘Dobro, doviđenja'”, ispričala je Elena. “Ne mogu da opišem kako sam se osećao. Plakao sam dva dana, a onda sam ga molio: ‘Molim te, moram da budem sa tobom. Vratiću ti se.’ Imala sam tada samo 16 godina. Mislila sam da sam zrela, ali sam još bila dijete. Nisam znala da razlikujem ko je dobar, a ko nije. I dalje se stidim zbog toga”, priznala je. Elena je prodavala narkotike u noćnim klubovima u Novosibirsku za svog partnera i ubrzo su je uhapsile lokalne vlasti. Tvrdila je da je bila mučena i zatvorena, jer su hteli da ih odvede do većih dilera u regionu. „Nakon što je provela dan u zatvoru, Elena se osvrnula na svoje iskustvo. Kasnije je ispričala da je njen dečko dobio mnogo težu kaznu od pet godina.