U Strijelcu se nalazi planeta Merkur, koja je povezana sa racionalnim mišljenjem i logičkim zaključivanjem, dok Venera trenutno zauzima sazviježđe Vage. Ova astrološka usklađenost sugerira optimističan pogled na budućnost. Naša igra “zvezdanog ruleta” se nastavlja, a čini se da bi neki horoskopski znakovi mogli doživjeti veći finansijski uspjeh od drugih.

 

 

Prema astrolozima, postoji konsenzus da se kosmički raspored planeta može pokazati povoljnijim za određene znakove zodijaka, pružajući im veće mogućnosti da gomilaju bogatstvo. Onima koji su rođeni u astrološkim znakovima Strijelca, Vage, Djevice i Riba predviđa se financijsko obilje do 18. novembra.

STRELAC Dok se Merkur probija kroz vaš astrološki znak, bićete primaoci vesti o unosnijoj poslovnoj ponudi. Kroz vinovu lozu – sa prijateljem kao posrednikom – čućete za novu priliku da povećate svoj prihod.

VAGA Polje Škorpije, obeleženo pojačanim intenzitetom, doneće vam značajne finansijske dobitke. Očekujte nove pregovore o potencijalnom poslovnom partnerstvu koje bi moglo donijeti značajan profit. Žao mi je, ali možete li dati više konteksta ili informacija o tekstu koji želite da ponovo kreiram?

 

 

 

“DJEVICA” nije potpuna rečenica ili odlomak, i treba mi više informacija da bih je mogao ponovo stvoriti bez plagijata. Bićete obasuti poklonima sa svih strana, a uz to će biti i novčani priliv. Koristeći svoje kreativne talente, imaćete priliku da zaradite, čak i ako je to samo hobi.

 

 

 

RIBA Sa Marsom koji se nalazi u znaku Škorpije, vaša finansijska situacija je rešena, što vam omogućava da ostavite po strani sve brige oko novca do kraja meseca. Ovo je pravo vrijeme za traženje povećanja plate. Prema astrološkim vjerovanjima, rođenima u znaku Blizanaca preporučuje se prepuštanje igrama na sreću.