Nakon što je napunila tri beogradske arene, dvije sarajevske Zetre i više dvorana Čair u Nišu, pjevačica Aleksandra Prijović doživjela je ogroman iskorak u karijeri i postigla veliki uspjeh. Brojne javne ličnosti dale su podršku njenim dostignućima, a posebno je jedna osoba izrazila veliko zadovoljstvo njenim uspehom – naša proslavljena pevačica Lepa Brena.

 

 

Tokom Aleksandrinih koncerata u Beogradu, Lepa Brena je bila pozvana kao gošća, a sada je odlučila da se vrati i razgovara o Aleksandrinoj karijeri. Brena se prisjetila svog porijekla i povukla poređenja između Aleksandre i sebe, što je dovelo do izjave koja je mnoge iznenadila. “Ona je pravi proizvod svoje generacije”, rekla je Brena. “Ono što danas primjećujem u svijetu je da mnogi pojedinci nisu očekivali njenu pojavu.” Brena je u nastavku ispričala anegdotu iz svoje prošlosti, prisjetivši se kako joj je 1982. godine jednom saopšteno da je srodna biljci poznatoj kao Poppin’ Pig.

 

 

 

To joj je objasnio pokojni Miljan Miljanić, a Brena je shvatila šta desilo joj se. Biljka poznata kao Popino svinja zapanjujuće liči na pšenicu; kada se drži u dlanovima, izaziva različite odgovore od onih oko njih. Neki mogu grditi, a drugi hvaliti. Bez obzira na to, značaj svinje Popino ne može se podcijeniti; pomogla je da se stvori novo poglavlje u istoriji. I pevačica i njen menadžer Filip treba da budu oduševljeni, jer se samo uz pomoć veštog producenta i menadžera može postići ovakav uspeh. Brena razumije složenost postizanja širokog priznanja i poteškoće u njegovom održavanju, pa je svoje riječi uputila svojoj snaji. Želio sam da uživa u tom jedinstvenom trenutku trijumfa jer je budućnost industrije zabave neizvjesna. To je velika radost za porodicu, koju samo šačica pojedinaca u ovoj zemlji može shvatiti. Nivo trijumfa koji se doživi u toj određenoj regiji ne može se premcati za više od pet ljudi. Na koncertu, kada sam je zagrlio, oboje smo silno plakali. Razumijem koliko sve to može biti teško. Kada se nađete na dnu ili u sredini, skloni ste se kloniti reflektora, ali čim stignete do vrha, zrak postaje rijeđi i vjetrovi postaju jači.

 

 

 

Brena je iskreno progovorila i dodala: “Svi smo tu za nju. Zagrlila sam je da joj dam do znanja da je podržavamo i da saosećam sa njom. Kao žena, morala sam da pustim suze jer je meni ona je devojka dobrog srca.Znam kako je prolaziti kroz uspone i padove pa je taj zagrljaj bio simbol podrške a suze su bile odraz emocija.Ovaj trenutak će se pamtiti u istoriji.Sve što želim je za nju da maksimalno uživam u ovom trenutku.To je najvažnije. Brena je naknadno spomenula podršku koju je dobila od svoje porodice. Iskustvo da ima nekoga ko će je podržati u stvaranju kompletnog narativa i bajke je nešto što Brena cijeni. Ona smatra da je ovo iskustvo san koji svaka devojka koja peva i teži da uz nečiju podršku dostigne vrh. Brena je emotivno i profesionalno uložena u put ove osobe, svjesna njihovih skromnih početaka i mukotrpnog truda. Svoju iskrenu sreću zbog ove osobe Brena je izrazila u intervjuu za lokalne medije.