Pre nekoliko meseci Saša Joksimović, poznati glumac, oglasio se na Instagramu kako bi svojim pratiocima otkrio da se on i njegova supruga Nevena razvode. Ova njegova objava je šokirala njegove obožavaoce. Joksimović je u direktnoj izjavi izjavio da su se on i Nevena razišli. Dodao je da svako od njih ima svoje interese i da je dovoljno to ostaviti. Joksimovićeva je istako potrebu da je njihov sin Ilija sada najvažniji  i obećao da će biti dobar otac. Zaključio je kratkom izjavom „bez komentara.

 

 

 

 

Potom je obelodanio da osećanja prema Neveni nisu splasnula i da je njegova ranija izjava data u šali. Zatim je nastavio da daje objašnjenje šta se zaista dogodilo. Ponizno se izvinjavam što sam izazvao pometnju svojom glupošću, ali osjećam potrebu da objasnim. Nedavno je na Instagramu objavljena vijest o mom razvodu. Čini se prilično apsurdnim okončati brak dug 22 godine na takav način. Kada se moja supruga i ja svađamo, često koristimo frazu „izvini, inače ću to ostaviti u pozadini“ kao način da razvedrimo raspoloženje. Nažalost, moj telefon se pokvario objava je obustavljena na nepotrebna dva sata. Svojim pratiocima želim da jasno stavim do znanja da ako bih se razveo od supruge, ne bih to učinio putem društvenih mreža.

 

 

 

U stvari, još uvijek smo jako zaljubljeni, što je pokazalo i naše nedavno porodično putovanje u Rim. Saša, Nevena i njihov sin Ilija su se divno proveli, a napravili su i prelijepu fotografiju za uspomenu. Saša je na Instagram stories podijelio neke uzbudljive vijesti. Prema njegovoj objavi, danas je za njega i Nevenu radosna prilika, iako nije otkrio razlog njihovog slavlja. Par je svoju petnaestu godišnjicu braka obeležio romantičnom večerom u restoranu. Kao dokaz, Aša je objavila fotografiju desertnog tanjira na kojoj je ispisana ljupka poruka. Na ploči je stajao natpis „Srećna godišnjica vašeg venčanja.