Popularna pevačica Dragana Mirković u decembru ima dva velika koncerta u Beogradskoj areni. Uprkos tome, kraljica narodne muzike ne miruje . Njen sledeći projekat je objavljivanje novih pesama. Nakon duge potrage za svježim materijalom, prije samo nekoliko sedmica naišla je na nekoliko pjesama koje obožava. Odlučila je da počne sa singlom, ali nije isključila mogućnost da nakon koncerata u Areni objavi još novog materijala.

 

 

 

Mirkovićeva za sada drži u tajnosti detalje svoje nove pesme, ali obećava da će fanovi biti prijatno iznenađeni. Pesma bi trebalo da bude objavljena negde u decembru. Već samo pominjanje imena  Dragana Mirković, odmah  podsjeća na brojne hitove na top listama, sjajnu karijeru, topao osmeh, ljubaznost i pristupačnost. Međutim, njena bivša koleginica otkrila je da je medijski prikaz nje tačan odraz njene ličnosti.

Ova bivša koleginica je u nastavku objasnila kako nije zlato sve što blista i da je samo nekolicina poznatih ličnosti sa naše pop-kulturne scene zaista ljubazna i gostoljubiva prema svojoj publici – uključujući pjevače, glumce, voditelje, režisere i druge poznate ličnosti .

 

 

 

Dragana Mirković, koju je imala zadovoljstvo upoznati i sa kojom je radila 2014. godine na jednom Rts projektu, na vrhu je ove liste. Bivša koleginica je izrazila samo divljenje umetnici, navodeći da je ona neverovatno ljubazna i divna osoba. Ove komentare dao je pjevačičin bivši kolega na društvenoj mreži TikTok. Posle mnogo nagađanja, konačno je otkrivena realnost o Dragani Mirković. Mnogi su sumnjali da su dobronamjerno držanje i veselo lice poznate folk pjevačice samo fasada, međutim sada se ispostavilo da nije.

 

 

 

15, April, 2019, Belgrade – Recording on the Grand TV show “Nikad nije kasno” at Kosutnjak. Dragana Mirkovic. Photo: M. M./ATAImages
15, april, 2019, Beograd – Snimanje na televiziji Grand emisije “Nikad nije kasno” na Kosutnjaku. Foto: M. M./ATAImages