Mina Kostić, poznata pevačica, imala je burno odrastanje. Odgajana u siromašnim uslovima, roditelji su je dali na usvajanje sa samo pet godina. Njena tetka Duda Ivanović, koja je inače negovateljica poznatog repera Ivana Ivanovića Đusa, uzela je Minu pod svoje i odgojila je kao svoju. Pored teškoća odrastanja u siromaštvu, Minino djetinjstvo dodatno je obilježila tragedija.

 

 

 

Njena rođena sestra preminula je u dobi od trinaest godina od utapanja. Mina govori o tome kako je ovaj događaj duboko uticao na nju, govoreći: “Kad god pomislim, teško mi je, ali kažem sebi da je tako moralo biti. Valjda je tako Bog htio.” Ova tragedija dogodila se 1992. godine i ostavila je neizbrisiv trag u Mininom životu. Mina Kostić je nedavno objavila identitet osobe koja joj je dodelila najveću nagradu koju je ikada dobila. Prema njenoj izjavi, on joj je poklonio 60.000 evra tako što joj je stavio oko srednjeg dela. Tokom intervjua, iskreno je priznala da veruje da je njen život predodređen sudbinom. Dalje je otkrila da je njena majka rodila desetoro djece, ali je, nažalost, četvoro pobačeno.

 

 

 

Zbog majčine nesposobnosti da brine o njoj, kao dijete je data na usvajanje. Sa pet godina primila ju je Evdokija Duda Ivanović, koja je tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Njeno prvobitno ime je bilo Minira Jašari, ali ga je legalno promenila u sadašnje ime kada je imala devetnaest godina. Uprkos tome što je usvojena, Mina je održala bliske odnose i sa svojom biološkom majkom, koja je u međuvremenu preminula, i sa usvojiteljicom Dudom, prenosi Blic.