Na jednom od poslednjih nastupa Svetlane Cece Ražnatović nosila je odelo koje nam je delovalo poznato. Ovo isto odelo je ranije nosila njena mlađa koleginica Aleksandra Prijović tokom svog povratničkog nastupa posle porođaja 2019. Smatra se da to odelo ima sentimentalnu vrednost za Aleksandru, zbog čega ga je ponovo obukla za svoj prvi koncert u Nišu.

 

 

 

Kako bismo razriješili “modni rat” i utvrdili je li riječ o kopiranju ili pukoj koincidenciji, potražili smo mišljenje poznatog kreatora i kritičara Davida Ćurčića. Prema njegovim rečima, nije se radilo o prepisivanju, jer ni Ceca ni Aleksandra nisu neinteligentne. Umjesto toga, problem je trend uniformnosti, jer se ovo posebno odijelo može lako kupiti bilo gdje. On je izrazio divljenje Ceci što je učinila da odelo izgleda privlačnije, ali je priznao da je Aleksandrino odelo vrhunskog kvaliteta. Iako je Aleksandra već ranije nosila odelo 2019. godine, Ćurčić je bio siguran da nema nameru da kopira. Prema mišljenju modnog stručnjaka, između Prije i Cece nema plagijata, što je i sam potvrdio.

 

 

 

Poznato je da je Aleksandra Prijović napravila opštu muzičku pometnju sa svojim koncertima . Naime , niko nije ni sumnjao da će Prija da napuni beogradsku  Arenu i to tri noći za redom. Trenutno je pjevačica na turneji po susjednoj Bosni , gdje  je već nastupala i sarajevskoj Zetri koja je bila popunjena do posljednjeg mjesta. Ne sumnjamo da će Aleksabdrini i sljedeći koncerti biti posjećeni kao i do sada. Vjerujemo da će na jednom od koncerata gost da bude i Svetlana Ceca Ražnatović , ipak su one veoma dobre prijateljice .