Popularni pevač Saša Kovačević je svoju sadašnju partnerku pronašao putem Instagrama,i od tada su u sretnoj ljubavnoj vezi , a uskoro planiraju i vjenčanje. Saša je od svog debija veoma tražen izvođač, poznat po zadivljujućem glasu i šarmantnom prisustvu na sceni. Iako je nekada bio viđen kao ozloglašeni ženskaroš već više od pet godina srećno je predan gospođici Zorani Tasovac.

 

 

 

Ljubav između pjevaća i Zorane započela je neposredno prije 2017. godine, a upoznali su se na način sličan mnogim modernim mladim odraslim osobama – putem poznate društvene mreže Instagram.

Zoranu sam upoznalo na Instagramu, ispričao je Kovačević nakon godinu dana zajedničkog života. „Bili smo obostrano zaintrigirani, ubrzo smo bili u dubokom razgovoru, a evo nas godinu dana kasnije. Prema Sašinim rečima, Zorana je među najistaknutijim ličnostima koje je ikada imao zadovoljstvo da upozna. Primarni uzrok njihove sreće pripisuje dubokoj ljubavi koju dijele jedno prema drugom. Prema rečima pevačice, njen partner razume njenu karijeru, što je tipičan aspekt svake veze.

Međutim, ono što zaista održava njihovu vezu je ljubav, koja je temelj za uspješno partnerstvo. Pjevačica potvrđuje da je najviše zadovoljna ovom specifičnom vezom, bez obzira iz kojeg ugla se posmatra. Ona odlučno tvrdi da ga ne bi mijenjala ni za šta drugo. Saša je izjavio da on i Zoran trenutno žive zajedno na način koji liči na brak, iako još nisu odredili tačan datum ceremonije. Saša je izrazio mogućnost da uskoro dođe do te tačke i odabere romantičnu i živahnu lokaciju za tu priliku. Uvaženi vokal je potvrdio da on i Zorana žive zajedno na posvećen i bračni način.

 

 

 

 

Lokacija za njihovo venčanje biće osamljena i egzotična, udaljena od njihove matične države Srbije. Iako mu pravna dokumentacija braka nije na prvom mestu, Saša je potvrdio nameru da se oženi. Sašina Zorana je već jednom rizikovala udruživši se sa poznatim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem iz Beograda. Srejović je privukao pažnju medija kada je imao romantičnu vezu sa popularnom pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

 

 

 

Tokom braka sa Zoranom dobili su ćerku Iskru, koju je Saša Kovačević prihvatio kao svoju. Navodi se da je Saša rekao da je Iskra njegova ćerka, što ga ima od prvog trenutka kada ju je upoznao. Iako nije njen biološki otac, on je smatra svojim djetetom i nastavit će to činiti čak i nakon što sutra dobije svoje biološko dijete. Iskra ima slobodu da mu se obraća kako god želi, ali je odlučila da ga zove “tata”, što je titula koju on njeguje.