Svi domaći mediji su  objavili vest da je Dušica Jakovljević, dugogodišnja voditeljka na televiziji “Pink”, nedavno dala ostavku na funkciju posle decenije službe. Ovaj iznenadni razvoj događaja sve je iznenadio. Nakon što je prekinula saradnju sa Pink televizijom, Dušica se večeras prvi put pojavila u javnosti.

 

 

 

Ona se oglasila povodom vijesti o smjeni, navodeći da se nikada nije osjećala bolje. Iako priznaje da je razvod rijedak kada su obje strane zadovoljne, priznaje da su postojali osnovni faktori koji su doveli do njene odluke. Dobila je ponudu koju nije mogla odbiti i dogodila se prekretnica u njenom životu. Dušica je u intervjuu za medije otkrila da i dalje održava pozitivne odnose sa čelnicima Pinka. Izrazila je zahvalnost za deset godina rada sa njima i objasnila da je jednostavno vrijeme da se krene dalje. Uprkos prezasićenosti, nije imala ništa negativno da kaže o svom vremenu provedenom u kompaniji.

 

 

 

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je na konferenciji za novinare izrazio iznenađenje odlaskom koleginice Dušice Jakovljević sa TV Pink. On je naveo da nikada nije zamišljao da će ona donijeti odluku da ode. Darko je izrazio da je zatečen njenom odlukom, jer je nije očekivao. Dalje je rekao da nema saznanja o njenim razlozima, niti se oseća prijatno da komentariše njene lične izbore. On vjeruje da odluku donosi samo ona i ne želi se ni na koji način miješati. Darko je priznao da od vijesti dobija veliku pažnju novinara, kolega i prijatelja. On i ona su godinama radili zajedno, vodeći emisije i zajedno stvarajući drage uspomene. U prvim godinama svoje karijere imao je priliku da napravi prve profesionalne korake radeći sa njom. Darko je rekao da će zauvek čuvati ove privatne i poslovne uspomene i da joj želi svu sreću.