Nakon prerane smrti Aleksandra Kodića, sina Mirka Kodića, sahranjen je u Lešću. Nedavno se harmonikaš pojavio u javnosti prvi put nakon tragedije. Mirko, obučen u crno i bez osmeha, razgovarao je sa prisutnima, očigledno neraspoložen za medije. Iz našeg paparaco snimka vidljivo je da je Kodić dodatno smršavio, a agonija koju je doživio urezana je na njegovo lice.

 

 

 

Štaviše, neimenovani Aleksandrov najbolji prijatelj je otkrio da se društvo okuplja u njegovom stanu. Ostaju nesvjesni činjenice da nikada više neće imati priliku vidjeti svog saputnika. Kodićev prijatelj je izneo mišljenje da je Aleksandra privatnik koji ne želi da bude u javnosti. Na pitanje o Aleksandrovom navodnom statusu slavne ličnosti i da li se time ponosi, prijatelj se nasmejao pre nego što je u suzama odgovorio:

“Aleksandar je bio strastveni navijač Crvene zvezde – to mu je bilo u krvi. Bio je jednako ponosan na tim kao i ostali. mi smo danas.Zajedno smo išli na sve utakmice,i imali smo dogovor da zajedno gledamo Ligu šampiona,ali nažalost on više nije sa nama.Alek je bio odan prijatelj i njegov iznenadni odlazak nas je zatekao.

 

 

 

Sin kojeg je dobio iz prethodnog braka zvao se Aleksandar, poznat i kao Mirko Kodić. Kodićevo potomstvo radilo je kao šanker u restoranu na Vračaru koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save, a koji je vlasništvo poznatog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Kako se navodi, Aleksandar je bio vatreni navijač Crvene zvezde i često je posećivao utakmice svog voljenog tima. Uz strast prema fudbalu, težio je da nastavi karijeru kao automehaničar. Sahrani je prisustvovalo nekoliko poznatih osoba. Gordana Šaulić, udovica rahmetli Šabana Šaulića, bila je prisutna sa kćerkom Sanelom. Prisutni su bili i Zorica Brunclik i Kemiš, Era Ojdanić, Vera Matović, Aca Ilić i Bilja Jevtović sa sinom. Pored toga, prisustvovao je i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, Dragan Kojić Keba i njegova porodica, kao i Dejan Bodiroga.