U emisiji “Male stvari” Snežana Dakić je prvi put javno progovorila o iskustvima sa prevarom u braku. Iznenađujuće, složila se s mišljenjem da su sve metode prihvatljive za održavanje harmonične veze. Kada osjećaj i želja prema partneru počnu blijediti, prirodno je tražiti prolazne trenutke zadovoljstva koji mogu pomoći da se ponovo rasplamsa veza.

 

 

Traganje za nekim drugim pored partnera koji može revitalizirati brak nije neuobičajeno. Čak i kada pojedinci svjesno traže zabavu, moguće je da brak istraje, jer ih ispunjava na različite načine i omogućava im zabavu sa svojim partnerom. Nakon što je pjevačica dala izjavu koja se može tumačiti na više načina, Dakić je upitala da li bi bila voljna da svom supružniku oprosti prevaru. Jelenin odgovor je bio potpuno nepredviđen.

 

 

 

Diva je izjavila da joj je u redu što nešto ne zna ili ne vidi iz prve ruke. Međutim, situacija se zakomplikuje kada se otkrije istina i prema nekome se postupa nepravedno. Snežana je ispričala slično iskustvo koje je imala prije nekoliko godina. “Ne mogu reći da sam imala slično iskustvo, ali sam jednom pogriješila na internetu. Uvjerena sam da se to neće ponoviti, ali mogu vas uvjeriti da to nije bila prijevara. Nažalost, neki muškarci samo traže da budu s tobom da se sutradan time pohvale. Žalosno je to reći, ali ima muškaraca koji iz ličnih razloga odlučuju da skrivaju svoje veze”, rekla je Karleuša, ostavivši sve u šoku svojom završnom opaskom.

 

 

 

 

Mnogo je spekulacija o Jeleninim poslednjim rečima, što mnoge navodi da dovode u pitanje njihovo pravo značenje. Pored toga, nedavni događaji sugerišu da je stanje u braku Jelene i Duška možda manje jednostavno nego što se ranije pretpostavljalo, ostavljajući neke nesigurne u trenutnu situaciju.