Poznata pjevačica Ilda Šaulić,njen suprug  Bojan Vučković i njihova voljena Ema proveli su ukupno tri meseca u Sjedinjenim Državama pre nego što su se vratili u Beograd da započnu novi život i traže sreću. Ilda je s velikim entuzijazmom pričala o njihovoj američkoj avanturi, ali je jasno dala do znanja da nema neposredne planove da se tamo preseli. Uprkos tome, veza para je tek jačala po povratku u Srbiju, a njihov brak je cvetao.

 

 

Iskreno govoreći, preseljenje nije na našem dnevnom redu. Barem za sada, nadamo se da ćemo izbjeći bilo kakve veće pomake. Možda kada naše dijete, Ema, odraste i pokaže interesovanje za visoko obrazovanje ili neku sličnu priliku, možemo razmisliti o tome da kao porodica provedemo više vremena na tom području. U intervjuu za emisiju “Premijera”, Ilda je otkrila da im trenutno sasvim odgovara ležerna brzina života u mestu gde ona i njena porodica provode letnje i zimske raspuste. Pored toga, napomenula je da planira da upiše ćerku u školu u Beogradu. Ilda i njen suprug su zbog Bojanovog zaposlenja migrirali u Ameriku, a za to vreme pevačica je pronašla način da spoji svoje strasti i praktičnost. Ilda ima istoriju igranja tenisa, ali se time nije bavila karijerom, već se odlučila za pevanje. Tada je odlučila ponuditi časove tenisa djeci u Sjedinjenim Državama kao oblik korisne aktivnosti u slobodno vrijeme. Proslavljeni folk muzičar Šaban Šulić je u prošlom broju magazina “SVET” otkrio da je Bojan Vučković, Ildin miljenik, već oženjen Amerikankom. Na pitanje da li je Bojan Vučković oženio svog američkog partnera radi državljanstva, Šaban Šulić je odgovorio: Iako se ne zna tačan razlog njegovog braka, poznato je da je njegova supruga američke nacionalnosti. Brak nije doveo do djece, a na kraju je završio razvodom.

 

 

 

Dok događaji koji su doveli do braka ostaju nejasni, očigledno je da je uspeo u životu zahvaljujući svojoj marljivoj radnoj etici. Bez takve posvećenosti, ne bi mogao da postigne svoj sadašnji nivo uspeha. Kako je slavno rekao Šaban, “ima se dosta posla, a ko radi će požnjeti nagradu, a ko ne radi neće imati ništa”. Šaban se ponosi svojim zetom, Ildinim mužem, i nesumnjivo bi bio presrećan da vidi njegov uspjeh. Porodice Šaulića i Vučkovića godinama održavaju bliske odnose. To je dijelom zaslužno za veliko prijateljstvo koje je postojalo između očeva Ilde Šaulić i njenog supruga. Osim toga, svekrva Ilde Šaulić je odani obožavatelj pjevačice i uvijek je snažno podržavala njihovu ljubav. Može se reći da je Bojanov otac odigrao značajnu ulogu u novootkrivenoj strasti mog oca prema pecanju. Njihova porodica je posedovala prelepu vikendicu u Banovcima u koju smo kao porodica posećivali. Priča o tome kako se moj otac zaljubio u pecanje počinje sa prelepom Ildom, koja je ispričala priču na sledeći način:

 

 

 

Tokom naše mladosti, između Bojana i mene nikada nije bilo romantičnog interesovanja. Naša razlika u godinama od osam godina bila je značajna u to vrijeme. Kada je Bojan imao 20 godina otišao je u Ameriku, a mene ostavio sa 12 godina. Dok je on doživljavao adolescenciju, ja sam još bila u fazi detinjstva. Bojanov mlađi brat Branko je postao moj najbliži prijatelj od kada smo bili bliži. Bojan je Sanela, Branka i mene doživljavao kao decu i zato ga nismo interesovali. Ilda je ispričala kako je izgledao njihov prvi susret nakon mnogo godina. Kada smo se konačno sreli nakon mnogo godina bez kontakta, bilo je to potpuno iznenađenje i za njega i za mene. Dok smo sjeli da uživamo u kafi, razišli smo se kao da smo se viđali svaki dan u godinama koje smo bili razdvojeni. U to vrijeme nisam bila spremna niti sam očekivala blisku vezu sa muškarcem za kojeg sam mislila da poznajem, ali nisam. Za mene je to bila jedinstvena situacija, a vjerujem i za njega. Međutim, brzo smo shvatili da je to ono što oboje želimo i trebamo. Ilda je nedavno za Alo otkrila da ga smatram svojom boljom polovinom.