Aleksandra Prijović, je veoma poznata mlada pjevačica. Poznato je da se Aleksandra Prijović proslavila u Zvezdama Granda i od tada je izgradila zavisnu karijeru . Nekoć je živjela načinom života koji je bio tipičan za mnoge mlade u Belom Manastiru, u Hrvatskoj. Djetinjstvo je provela s majkom, bakom i djedom. Tijekom školovanja u osnovnoj školi bila je izvrgnuta ruglu nekih svojih vršnjaka. Unatoč nezavršenoj srednjoj školi, bila je izvrsna učenica kod dr. Franje Tuđmana.

 

 

 

Tijekom osmog razreda natjecala se na natjecanju iz hrvatskog jezika u svojoj školi i osvojila peto mjesto s ocjenom 50. Naša fotografija služi kao dokaz tog uspjeha. Nažalost, unatoč svojim naporima, Priya nije uspjela napredovati na okružno natjecanje jer je bilo otvoreno samo za prvoplasirane učenike sedmih i osmih razreda. Aleksandra je nakon završene osnovne škole upisala smjer hotelijerstvo i turizam u Drugoj gimnaziji „Beli Manastir“. Nažalost, nije uspjela završiti program jer je uspjela završiti samo tri od četiri potrebna predmeta. U početku sam pohađao drugu srednju školu u kojoj sam bez problema uspio završiti tri predmeta. Međutim, moj neuspjeh da završim četvrti tečaj bio je zbog toga što je moj život krenuo drugim smjerom. Kad se neočekivano pojavi životna težnja, kao što je moja da pjevam, sve ostalo postaje sekundarno.

 

 

 

Nažalost, to je uključivalo i moj akademski napredak. Sudjelovala sam na brojnim glazbenim natjecanjima, uključujući i talent show “Zvezde Granda” u Beogradu, što je iziskivalo česta putovanja i dodatno otežavalo moje studiranje. Vrijedi napomenuti da je novinarska ekipa posjetila i Beli Manastir i školu u kojoj je Prija zbog želje da se bavi pjevanjem naišla na maltretiranje svojih vršnjaka. Novinari su tijekom svoje istrage naišli na osobe koje su poznavale Priyu tijekom njezinih pubertetskih godina. Ti su ljudi izrazili svoje divljenje njezinim postignućima i statusu slavne osobe, ali su također priznali protivljenje s kojim se suočila od svojih vršnjaka dok je bila dijete. Ipak, izrazili su ponos njezinim trijumfima.

 

 

 

Dok sam bila mlađa, družila sam se s Aleksandrom, iako je bila godinu dana starija od mene. Aleksandra je izuzetna osoba jer neprestano zrači veseljem i pozitivom, bez obzira na situaciju. Neki su je kritizirali zbog ove osobine, dok su je drugi pohvalili. Ispunjava me neizmjernim ponosom kada saznam da je netko iz naše zajednice, odrastao s nama, postigao tako visoku razinu priznanja.