Korištenjem drevne tehnike manifestacije, čovjek može naučiti kako ostvariti sve želje svog srca snagom pozitivnih misli. Ova praksa omogućuje pojedincima da bez napora privuku blagostanje i radost u svoje živote.

Jednostavno odvojite trenutak da zabilježite svoje težnje na komad papira prije no što se povučete na noć. Stavite ovaj papir ispod svog jastuka kako biste manifestirali te želje u svom životu.

Kad počnete tonuti u san, odvojite trenutak da se uskladite sa svojim emocijama. Dopustite si da se opustite i osjećate se opušteno, prihvaćajući osjećaj dobrobiti. Vizualizirajte želju koju ste prethodno zabilježili i pustite je da se odigra u vašem umu.

Kako biste optimizirali učinkovitost ove metode manifestacije, preporučljivo je održavati nepokolebljivu koncentraciju isključivo na objekt vaše želje.

Preporučljivo je održavati miran i staložen način razmišljanja tijekom procesa manifestacije. Ako vidite da sanjate svoje želje, shvatite to kao pozitivan pokazatelj da je zakon privlačnosti u tijeku. Bitno je čvrsto se držati svojih želja i suzdržati se od njihovog mijenjanja.