Svima je na daleko poznato da u  romskoj kulturi, slavlja  su poznata po svojoj ekstravaganciji i radosti. Oni koji posjeduju značajno bogatstvo kapitaliziraju svaku priliku da ugoste raskošnu proslavu. Gostima je dobar provod zagarantiran, a običaj je da se domaćini međusobno natječu tko će napraviti još veseliju i življu zabavu.

 

 

Romi su poznati po svom blagdanskom duhu i spremnosti na slavlje bez ograničenja. U Berlinu je muškarac priredio jedinstvenu proslavu prvog rođendana svog djeteta. Događaj se održao prošle nedjelje i bio je toliko velik da je zauzeto pola pozornice. Proslavi je nazočilo više od tisuću uzvanika, a pratila ju je glazba orkestra Aleksandra Sofrinijevića. Prigodu su uveličale i ugledne slavne osobe kao posebni gosti. U čast prelaska svog djeteta u odraslu dob, obitelj slavljenika potrošila je znatna financijska sredstva. Dapače, angažirali su čak i renomirane voditelje, a program su vodili Milan Kalinić i Dušica Jakovljević. Uvažene goste programa svojim su nastupima dobro zabavila poznata lica, a predgrupa je bila nitko drugi nego Viki Miljković.

 

 

 

Uz njenog supruga Tašketa i nekadašnjeg prvaka “Zvezda Granda” Nermina Handžića, podigli su energiju u prostoriji na neviđenu razinu. Vrhunac večeri bilo je pojavljivanje Šerifa Konjevića, čija je dirljiva pjesma “Sin” rasplakala voditelja, što je oduševilo prisutne u raskošnoj sali. Programu su doprinijeli Saša Matić, Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić, Ace Pejović i Šerif, što je rezultiralo još privlačnijim doživljajem gostiju. Atmosfera prostorije bila je očaravajuća, a prisutni su bili u strahu dok su poslužitelji predstavljali ogromnu tortu nalik glumici Angelini Jolie. Nevjerojatna sličnost torte sa slavnom glumicom stvorila je iluziju da je ona prisutna u prostoriji, a kreatori su čak replicirali njezinu tetovažu na površini torte. Na temelju videa koji kruže društvenim mrežama vidljivo je da je estrada uspjela stvoriti iznimno pozitivnu atmosferu kakvu Europa dosad nije vidjela.