Radašin Miljković, koji je široj javnosti poznatiji  kao takmičar u rijaliti programima “Veliki brat” i “Farma”, preminuo je sinoć u Ljuptenu, svom rodnom gradu između Aleksinca i Niša. Srceparajuću vest za medije  je potvrdio Radašinov kum. Kum rijaliti zvezde ispričao je da je juče u selu dobio kritičnu vest – rijaliti zvezda je preminula prethodne noći.

 

 

 

Radiša , za koga mnogi kažu da upadljivo podseća na glumca Radoša Bajića, učestvovao je u više rijaliti programa.Proveo je šest decenija nastupajući po klubovima. Poslednjih dana života boravio je u svom rodnom mestu sa suprugom Zlatkom, sinom, snajom i četvoro unučadi – Jelenom, Jovanom, Petrom i Hristinom – u prelepom domu. Pored zabave, posljednjih godina se bavio i poljoprivredom. Često su ga poredili sa glumcem Radošem Bajićem zbog njihove upadljive sličnosti, što su mnogi gledaoci primetili. Pored toga, njegov izrazit vokabular i kosovsko-resavski naglasak bili su nezaboravne karakteristike, kao i njegov nepokolebljiv moralni stav. Jedna od njegovih dobro poznatih fraza bila je prijeteća izjava „Ubiću te.

 

 

 

Publika ga pamti po izrazitom narodnom jeziku, koji karakteriše kosovsko-resavski dijalekt i nepristrasno držanje. Osim toga, njegova krilatica “Ubiću te” također je vrijedna pažnje. Uprkos njegovom kratkom boravku u centru pažnje, njegov način života ostao je uglavnom nepromijenjen nakon njegovih 15 minuta slave. Nakon rijalitija vratio se u svoje selo gdje nastavlja da se bavi poljoprivredom. Međutim, jedna značajna razlika je njegov izmijenjeni fizički izgled. Instagramom kruži video koji daje uvid u Radašinov trenutni izgled. I pored toga što se udebljao i sijedu kosu, Radašin iz Ljuptena i dalje je nepogrešiv i lako prepoznatljiv. Upečatljivo liči na protagonistkinju popularne serije “Selo gori, a baba se češlja”. Tokom snimka Radašin je podijelio staru šalu koja je svojevremeno postala viralna na društvenim mrežama.

 

 

Bila jednom žena koja je posedovala malu pudlicu po imenu Tako Neto. Dok se kupala, shvatila je da je njen krzneni saputnik pobegao iz njihovog stana. Izbezumljena, zgrabila je jedino ogledalo u svom posjedu i bez odjeće istrčala iz svog doma. Prišla je nekolicini ljudi na ulici, pitajući je da li su vidjeli njenog voljenog ljubimca. Kada je stala da pita trećeg prolaznika, on je odgovorio dosjekom: „Vidjela sam tako nešto, ali ne u tom konkretnom kadru.