Nadaleko poznata glumica Jelisaveta Orašanin nedavno je postavila fotografiju na svoj nalog na društvenim mrežama. Na slici je bila njena majka, koja je nedavno proslavila još jednu godinu života. Jelisaveta je osoba koja pridaje veliki značaj svojim porodičnim vezama.

 

 

 

Tokom godina, njena majka je konstantno bila snažan stub podrške u njenom životu, pružajući nepokolebljivo ohrabrenje i pouzdanost kad god je to bilo potrebno. Jelisaveta i njen saputnik dele duboku vezu, a juče je bio njen rođendan, koji joj je doneo neizmernu radost i uzbuđenje, jer kreću u novu godinu zajedničkog života. Glumica je svoju izjavu potvrdila fotografijom objavljenom na njenom Instagram profilu, uz natpis “ništa osim čiste ljubavi. Pored zadivljujuće fotografije Jelisavete i njene majke ispisane su reči “Srećan rođendan mama”.

 

 

 

U ovom trenutku, iskoristila je priliku da pokaže dubinu svoje naklonosti i brige za voljenu osobu. Jelisavetini roditelji su već dugi niz godina zajedno u blaženoj zajednici, što je ona radosno podelila na obeležavanju 30. godišnjice braka. Pored Jelisavete, par ima i drugu ćerku po imenu Milica. Milica se od tada udala i ima sina. Trenutno živi u Los Angelesu.

 

Beograd je sadašnji dom Jelisavete i njenog supruga Miloša. U prestonicu Srbije su se preselili iz Bolonje, gde je Teodosić prethodne sezone igrao za domaći tim. Nakon potpisa sa Crvenom zvezdom, Miloš i Jelisaveta su se našli u Beogradu. Jelisaveta je stekla značajnu pažnju kada je povela svoju ćerku na jednu od Miloševih utakmica. Lokacija njihovog doma ostaje misterija za javnost, jer ovaj veoma cijenjeni par stavlja veliki naglasak na očuvanje svoje privatnosti i tek treba da otkrije gdje se nalaze njihova prebivališta javnosti. Jelisaveta je otkrila uvid u ličnu utopiju svoje porodice koja se nalazi u Beogradu.