Brenina lepota svedoči o njenim godinama, a čak i kada ulazi u šestu deceniju, ona ostaje besprekorno elegantna. Njenom stilu se često dive druge žene i mnogima služi kao izvor inspiracije. Nakon impresivne emisije u Amsterdamu, Brena je napravila kratku pauzu kako bi istražila prohladnu Holandiju.

 

 

Balkanska senzacija trenutno je na turneji po Sjevernoj Evropi, a ženskoj publici zapela je za oko njena nedavna fotografija u dugačkom žutom kaputu. Čini se da bi ona mogla biti top model za zimu 2024. Žutu je nekoliko renomiranih modnih dizajnera odabralo kao popularnu boju za nadolazeću zimsku sezonu. Brena je izgledala zapanjujuće u dugačkom, udobnom kaputu, što je navelo njene obožavaoce da komentarišu da joj daje mlađi izgled. Među komplimentima posebno se istakla Sanja Đorđević, koleginica i prijateljica svojim „lajkom“. Sanja je bila toliko oduševljena jaknom da je zaigrano predložila Breni da je ukrade.

 

 

 

Osim toga, jakna je i izuzetno praktična, jer njeni bočni patentni zatvarači olakšavaju hodanje. Lepa Brena i Boba Živojinović, koji se smatraju jednim od najkompatibilnijih parova u industriji zabave, ostvarili su zapažene karijere. Dok je Brena stekla ime u muzičkoj industriji, Živojinović je briljirao u oblasti sporta. Oboje su svojim dostignućima stekli ogroman prosperitet i bogatstvo, ali svoju zaradu nisu rasipali. Umjesto toga, odlučili su da razumno ulože svoj novac i ne samo da su umnožili svoje bogatstvo, već su i stekli posjede širom svijeta, u kojima uživaju tokom cijele godine. Prije desetak godina kupili su veličanstvenu nastambu u Majamiju koja je od tada često mjesto okupljanja njihove porodice.