Na taj način vrijeme više nije faktor koji treba uzeti u obzir, a njena odjeća je zaštićena od bilo kakvog potencijalnog oštećenja vodom.

Tokom jeseni i zime, mnogi pojedinci se susreću sa problemom sušenja veša. Nepovoljni vremenski uslovi poput kiše onemogućavaju sušenje odeće napolju, ne ostavljajući ništa drugo nego da je sušite u zatvorenom prostoru. Ipak, tiktoker po imenu Đema Brd osmislio je briljantno rješenje za ovaj problem. Svoj trik je genijalno podijelila na društvenim mrežama, što je izazvalo pohvale i divljenje njenih pratilaca. Njena genijalna ideja omogućava ljudima da suše veš napolju čak i kada pada kiša.

Otporan je na loše vremenske prilike, jer joj to ni na koji način ne predstavlja neprijatnost. Osim toga, ona ne mora bjesomučno juriti da uzme svoju odjeću iz dvorišta kada kiša počne da pada.

Žena je odlučila da prenamijeni svoju tendu za suncobran, koju je obično koristila kao štit od sunca tokom vrućih ljetnih dana. Ona je osmislila plan da umesto toga postavi improvizovanu tendu preko mašine za sušenje veša. Koristeći četiri zatvarača smještena na svakom uglu tende, ona ju je sigurno pričvrstila na različite točke sušilice rublja. Na kraju, uspjela je stvoriti optimalno iskustvo sušenja odjeće usred svog dvorišta, zajedno sa baldahinom za kišne dane.

Đema je podijelila svoj način sušenja rublja bez oslanjanja na struju ili mašine. Umjesto toga, vješa odjeću napolju da se osuši na svježem zraku. Ovo sprečava da se vlaga upije u zidovima i sprečava da odeća miriše kao kuhinja. Osim toga, s tendom koja pokriva konop za rublje, ne mora se brinuti da će kiša pokvariti njen trud. Ova tehnika joj je dobro funkcionisala, kako navodi San.

Za njenu objavu, koju je pratila bujica komentara, preplavilo je pola miliona lajkova.

Taj šator koristim samo jednom godišnje, a on samo sjedi i nakuplja prljavštinu. U ovom trenutku, moj cilj je da ga lociram.

 

 

Ideja je zaista briljantna – u iskušenju sam da kupim šator isključivo zbog tendi. Bilo bi praktično ispod njega pohraniti kišobran i sušilicu.

Moja zahvalnost nema granica, jer ste me spasili od zastrašujućeg zadatka sušenja odjeće koja je bila razbacana po kući. Hvala, ženo.

Konačno, postoji razlog da iskoristite taj šator-suncobran!

Ovo će biti jedina stvar koja će mi osigurati opstanak!

Njena objava dobila je izliv pozitivnih povratnih informacija, a mnogi komentatori su svoje divljenje izrazili riječima poput “bravo!” i druga slična osećanja.

PREUZETO