Ana Bekuta iznenada je nestala sa televizijskih ekrana pre tri nedelje, zabrinuvši svoje verne fanove. Bilo je raznih spekulacija o izostanku pevačice, neki su verovali da je otišla u inostranstvo na plastičnu hirurgiju, neki su to pripisivali porodičnim problemima, a drugi su sumnjali da je teško bolesna.

“Iako mediji drže u tajnosti konkretne detalje, ozbiljnost Anninog zdravstvenog stanja ne može se potcijeniti. Nedavno je bila podvrgnuta velikom operativnom zahvatu u Austriji i trenutno vodi hrabru bitku za oporavak”, otkrio je blizak saradnik slavne pjevačice. ”

“Slučajno se susrela sa zdravstvenim problemom koji je, srećom, na vrijeme otkriven. Neosporna je potreba za operacijom i obavljena je u Beču.

Oni oko nje razumiju izazove s kojima se suočava i prepoznaju njenu nepokolebljivu odlučnost. Imamo puno povjerenje da će ona u ovoj borbi izaći kao pobjednik”, rekao je sagovornik.

Ani Bekuti od srca želimo brz oporavak i dobro zdravlje. Prema nedavnom ažuriranju na Instagramu, ona je podijelila planove da nastavi svoje obaveze u karijeri u maju.

Očekuje se da će se vratiti u Zvezde Granda i održati dva koncerta u Cirihu i Bahabašti.