Do prije nekoliko godina bilo je široko prihvaćeno da su profesionalni uspjesi Duška Tošića ograničeni na uspjeh na fudbalskom terenu. Suprug Jelene Karleuše je nekoliko godina nastupao kao defanzivac, tačnije kao levi bek. Čak je predstavljao i fudbalsku reprezentaciju, a svojim angažmanom u turskim i kineskim klubovima postigao je najznačajnije pomake u karijeri.

 

 

 

Tošićevi raniji profesionalni podvizi donijeli su mu globalnu reputaciju, ogromnu mrežu poslovnih veza i osjećaj finansijske slobode. Mnogi su vjerovali da će se s milionima koje je prikupio upustiti u građevinarstvo ili možda krenuti stopama svojih vršnjaka ulažući u prehrambenu industriju ili se potpuno udaljavajući od javne i korporativne sfere. Međutim, Tošić je odlučio da ostane aktivan u sferi fudbala, ali ne kao igrač, već se opredijelio za agenta. Nakon što se prijavio u prestižnu agenciju, ovaj pojedinac svoje pratioce na Instagramu stalno obavještava o svojim najnovijim dostignućima, i sa svojim pratiocima dijeli sve.

 

 

 

Vijest o nedavnom trijumfu Duška Tošića objavljena je u javnosti preko agencije u kojoj je zaposlen. Na društvenim mrežama, pojedinac kojeg je Karleuša odabrala za svog partnera otkrio je da je organizacija za koju rade treća među najboljima u oblasti transfera igrača, pokazujući njihovu vrijednost kao menadžera i profit koji ostvaruju. Sigurno je da su Nika i Atina, kćeri, bile prve osobe koje su uputile čestitke svom ocu. Velika je verovatnoća da je i Jelena čestitala. Osim toga, vjeruje se da će Duško svoj uspjeh obilježiti sa svojom porodicom kao prvi prioritet.