Jelena Karleuša, vrlo utjecajna osoba u glazbenoj industriji, nedavno je dospjela na naslovnice na svojoj Instagram platformi podijelivši niz zadivljujućih priča. Poznata ne samo po svojim zapaženim filantropskim nastojanjima nego i po čvrstoj podršci ljudskim pravima i vegetarijanstvu, Karleušini postupci i izjave stalno su plijenili pozornost javnosti. Nedavno je primijećena u veterinarskoj klinici, gdje je snimljena na filmu kako se nježno brine za bolesnog mačića, što je dodatno učvrstilo njezinu ljubav i suosjećanje prema životinjama.

Štoviše, pop zvijezda oglasila se na društvenim mrežama kako bi uputila dirljivu poruku masama, izražavajući duboku zabrinutost i razočarenje nakon što je bila izložena videu koji je duboko uznemirio cijelu srpsku zajednicu. Okupimo se zajedno i ujedinimo se u našim naporima da dovedemo do pozitivne promjene za ova nevina bića. Zajedničkim djelovanjem i pružanjem podrške možemo osigurati da ne budu zaboravljeni i da pronađu utjehu u toplini i brizi doma punog ljubavi.

Naša je zajednička odgovornost da budemo glas ovih bespomoćnih stvorenja i da se zalažemo za njihovu dobrobit, budući da su njihovi životi jednako vrijedni i zaslužuju suosjećanje kao i svaki ljudski život. Nastojmo zajedno stvoriti društvo koje odbacuje okrutnost i prihvaća empatiju, u kojem zlostavljanje i patnja životinja postaju ostaci mračne prošlosti koju smo zajednički prevladali.

Nedavni video koji je izazvao bijes među mnogim pojedincima bacio je prijeko potrebno svjetlo na sveopću brutalnost koja nažalost postoji u našem društvu. Ova uznemirujuća snimka zorno prikazuje nezamislivo i nehumano postupanje prema nedužnim životinjama, posebno ističući srcedrapajuće otkriće triju pasa koji su bili podvrgnuti mučenju i ostavljeni da pate u hladnim uvjetima.