Popularna pevačica Jelena Karleuša nedavno je progovorila o braku sa Duškom Tošićem i da li još žive zajedno. Nakon 11 godina pauze, Karleuša je objavila dva nova albuma Alfa i Omega ,  i od tada je postala jedna od najistaknutijih pjevačica u regionu. Ona je privukla pažnju ne samo kritikama na račun nekih kolega, već i prethodnim brakom sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem.

 

 

 

Kružile su glasine da je Tošić bio u vezi sa jednim od Karleušinih kolega, ali Karleuša je demantovala te tvrdnje. Tokom gostovanja u jednoj emisiji pitali su je da li ima partnera koji bi mogao da joj parira i da li i dalje živi sa Duškom. “Da, istina je”, otkrila je ona, “ali bilo je i izazova u tom periodu…” Voditeljka se kasnije u emisiji raspitivala da li se Jelena ikada osećala emocionalno iscrpljeno i plakala. Pevačica je odgovorila: “Ima dana kada dođem kući i pomislim: “Kada se sretnem sa nečim što izgleda nepremostivo, postajem veoma anksiozno i ​​napeto. To me izdvaja od drugih u industriji zabave jer posedujem jedinstven nivo otpornosti”, objasnila je Jelena.

 

 

 

Dalje je otkrila da rijetko roni suze, a kada to i učini, to je obično izazvano neočekivanim okolnostima koje nisu direktno vezane za nju. Jelena je navela primjere poput okrutnosti prema životinjama i nepravde prema drugima. Ona je istakla da nikada nije plakala zbog sopstvenih izazova i da sebe nikada ne doživljava kao žrtvu.