Popularna  Nikolina Pišek smatra se jednom od najzanimljivijih voditeljica na našim prostorima. Pažnju je privukla nakon što je njen suprug Vidoje preminuo u društvu druge žene. Iako je u pedesetim godinama, ona održava izgled nekoga u dvadesetim godinama, zbog čega joj mnogi pozavide besprijekornu građu.

 

 

 

Međutim, važno je napomenuti da je njeno zategnuto tijelo postignuto napornim radom i posvećenošću. Nikolini se često obraćaju žene tražeći njenu pomoć, a nedavno je podijelila svoju rutinu vježbanja i savjete za održavanje svog fizičkog izgleda. Iako se pridržava ovog režima već nekoliko godina, posljednje dvije godine bile su teže zbog nepredviđenih okolnosti koje su poremetile njenu uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci imala je borbu da održi rutinu zbog emocionalnih previranja, ali je od tada nastavila sa redovnim režimom vježbanja. Na pitanje o pušenju, jedan od njenih obožavatelja je dobio informaciju da Nikolina ne puši; međutim, povremeno se prepušta društvu dobre muzike i ležernog druženja.

 

 

 

Nikolin način ishrane je pomalo nepredvidiv. Kada je u stisci sa vremenom, obično preskače doručak i jede štedljivo tokom dana. Izbjegava da jede previše i odlučuje se za hranu bogatu proteinima, uzdržavajući se od mesa. Nikolina je bila spremna saslušati zahtjev pratnje za savjete o mršavljenju prije značajnog događaja. Ona je savjetovala da je uravnotežena ishrana koja se sastoji od dovoljno povrća ključna. Štaviše, otkrila je da takođe uključuje kolagen u svoju ishranu za dodatne zdravstvene prednosti.