Danas je jedna od najuspješnijih, najpopularnijih i najatraktivnijih pjevačica. Možete li pogoditi tko je ona gledajući ovu fotografiju? Što mislite tko je na ovoj fotografiji?

To nije teško pogoditi, zar ne? Naravno, ova djevojčica prekrasnog osmijeha i umiljatog lica je Emina Jahović, danas vrlo cijenjena i popularna pjevačica. Dugi niz godina ostala je na našoj estradi, snimila brojne hitove, a Emina je počela pisati i svoje pjesme. Ona je divna osoba, slažete li se sa mnom?

Kao i većina poznatih, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu, gdje je objavila ovu fotografiju iz djetinjstva, obožavatelji su bili oduševljeni njezinom slatkoćom i rekli su da se nije puno promijenila.

Ovu fotografiju dobila je od svoje majke kada se vratila u rodni grad. Emmi su male stvari život pa se jako razveselila kada je vidjela ovu sitnicu i odmah ju je podijelila sa svojim obožavateljima. Ova fotografija izazvala je brojne komentare i komentirajte. Budite pozitivni.

Inače, poznati koriste Instagram za objavljivanje slika provokativnog sadržaja, možda bi trebali stavljati više ovakvih slika, mogu privući pozornost, shvaćate?