Ključni VITAMIN za uklanjanje OTEKLINA NOGU, NOŽNIH ZGLOBOVA I STOPALA!

VIDEO POGLEDAJTE ISPOD:

BONUS:

Zlatni savjet: Otarasite se mirisa urina u toaletu, evo kako

Jedan od najneugodnijih i najžešćih mirisa je urin, koji se ponekad zadržava i nakon puštanja vode u toalet. Evo nekoliko savjeta kako da ga se riješite kako bi vaše kupatilo dugoročno zadržalo lijep i svjež miris.

Pomiješajte jednu šolju bijelog sirćeta, 10 kapi eteričnog ulja lavande i nekoliko kapi eteričnog ulja limuna. Ovu smjesu sipajte u toalet i ostavite preko noći. Sutradan ocijedite vodu i školjke će biti mirisne.

DRUGA METODA UKLJUČUJE KARANFILIĆ, JEDAN OD ZAČINA KOJE OBIČNO UŽIVAMO U ZIMSKIM KOLAČIMA. TREBAT ĆE VAM JEDAN LITAR VODE, 10 KARANFILIĆA, NEKOLIKO KAPI ETERIČNOG ULJA MENTE I PET KAŠIKA SODE BIKARBONE.

Započnite pripremanje lijeka tako što ćete sodu bikarbonu u boci najprije razrijediti vodom, a zatim dodati karanfilić i eterična ulja. Sve pomiješajte i sipajte u toalet kako biste se riješili neugodnog mirisa.

Ako nemate eterična ulja pri ruci, probajte čisto bijelo sirće. Prema Dom i dizajnu, ovo prirodno sredstvo za uklanjanje kamenca i dezinficijens je odlično za uklanjanje loših mirisa, posebno u kombinaciji sa sodom bikarbonom.