Aleksandra Prijović postigla je podvige koje većina ljudi može samo da zamisli. Do svoje 28. godine uspješno je prodala tri arene. Javnost se fokusirala na mnoge detalje njenog uspjeha, poput škola koje su Prija i Filip pohađali.

Aleksandra Prijović je svoje formativne godine provela u skromnoj kući daleko od užurbanog srca Belomanastira. Iako je bila vrijedna učenica, ubrzo se pokazalo da je njen urođeni talenat za pjevanje njen pravi poziv.

BEOGRAD,27.10.2022. Aleksandra Prijovic, pevacica, nastup , restoran nacionalna klasa,zabava Foto Oliver Bunic

Njena majka Borka je i sama bila muzičarka, a Prija je nasledila njen muzički talenat. Za to vrijeme njeni baka i djed imali su ključnu ulogu u njenom odgoju i brizi, a ona je i danas duboko zahvalna na njihovom doprinosu njenom životu.

Aleksandra je završila osnovnu školu, a potom upisala srednju, uspešno završivši tri razreda pre četvrtog razreda. Po sopstvenim rečima, život ju je odveo u različitim pravcima, a pevanje je postalo njena jedina želja i ambicija. Ipak, u intervjuima je isticala da planira završiti srednju školu ako bude imala dovoljno slobodnog vremena, ali s obzirom na potražnju za glumom, to se neće desiti u bliskoj budućnosti.

Filip Živojinović je svoju tenisku karijeru počeo kao mlad, igrajući sa ocem, uglednim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem Učite i igrajte zajedno. 2003. godine proglašen je za omladinskog prvaka Srbije i Crne Gore. Iako se bavio sportom, obrazovanje je bilo Filipov prioritet. Pohađao je Britansku međunarodnu školu u Beogradu, a kasnije studirao na Univerzitetu Rajs u Hjustonu. Aleksandra i Filip su u braku od 2018. godine. Njihova ljubav dostigla je vrhunac rođenjem sina Aleksandra u martu naredne godine.