U 2017. godini, žena po imenu Milica, koja živi u Stepojevcu, hrabro je otkrila svoje najdublje emocije i podelila lično otkriće koje je imalo dubok uticaj na njen život. Otkrila je razvoj ovisnosti koja je dramatično promijenila tok njenog postojanja. Danas vam predstavljamo čitav njen narativ, udubljujući se u porijeklo i napredak njene borbe. Sve je počelo kada je Milica naišla na kutiju punu eksplicitnih filmova za odrasle, susret koji je izazvao buđenje u njoj. Pogled na žene sa golim grudima, koje poslušno kleče pred muškarcima, uzbudio je u njoj emocije koje nijedan crtani film nije izazvao.

U tom trenutku je čeznula da utjelovi te žene i tako je započela svoj put seksualizacije svakog aspekta svog života. Prema sudbini, njena zavisnost je dobila opipljiv oblik kada je ušla u svoju prvu romantičnu vezu sa nepunih 14 godina. Ova značajna prekretnica otvorila je novo poglavlje u njenoj zavisnosti, manifestujući njene kompulzije na fizički način. Ispod tajnih naslovnica, ona i njen dečko delili bi intimne poljupce, dok je Milica pokušavala da ponovo stvori oralna zadovoljstva o kojima je čitala u časopisima.

Nakon što sam otkrio svoju pravu svrhu, doživio sam ogroman nalet ispunjenja koji me preplavio poput plimnog vala. Kao da sam zakoračila na stranice sjajnog časopisa, utjelovljujući privlačnost i gracioznost onih zadivljujućih žena koje krase njegove sjajne stranice – zajedno sa raskošnim oblinama i postojanim partnerom pored mene. Ova novootkrivena veza dala mi je dubok osjećaj kontrole i autoriteta, kao da imam moć da krojim svoju sudbinu.

Ljubav me je, činilo se, konačno zagrlila u svoj nežni zagrljaj, obećavajući da će proterati svaki trag samoće iz mog života. Sa nepunih šesnaest godina, s nepopustljivom željom da izbjegnem usamljenost, našao sam se upleten u situaciju kakvu nisam zamišljao.