Posle dugog čekanja, Boba Živojinović je konačno prekinuo ćutanje i izneo svoje misli o Aleksandru Pričoviču. Dugo se spekulisalo o vezi Aleksandra Prijovića i njenog svekra Slobodana Bobe Živojinoviča.

Ova radoznalost najviše proizilazi iz činjenice da je suprug Lepe Brene bio odsutan ni na jednom Prijinom vrhuncu, što je izazvalo mnogo glasina o potencijalnim raskolima u porodičnoj dinamici. Posebno je zanimljiv njihov prvi javni susret nakon uspešnog koncerta u Beogradu, kada je Lepa Brena promovisala nove proizvode svog brenda „Lady B“.

Uprkos pozitivnom ishodu sastanka, Boba nije obznanio Poirier-a i njegova dostignuća. Međutim, završetkom hrvatskog šoua i nastavkom turneje koja je u toku, supruga Lepe Brene je konačno odlučila da podeli svoja razmišljanja i mišljenja.

Gostujući na Hrvatskoj televiziji, Boba je otvoreno izrazio duboku ljubav i divljenje prema svojoj snaji i istakao čvrsto uvjerenje da je ona zaslužila svoju pobjedu i uspjeh. Verujem da Aleksandra ima poseban odnos sa nekim umetnicima. Bila je izuzetna osoba koja je nosila srce na rukavu i na svakom nastupu lila suze radosnice i emocija.

Njene suze su pokazale njenu čistu i ljubaznu prirodu, što je takođe objasnilo zašto se toliko talentovanih pevača javilo da podrži i učestvuje na ovom velikom događaju. Ovo nije slučajno, ovo je magična priča koja se odvija pred našim očima i nadamo se da će nas držati prikovanima što je duže moguće. “Kao zajednica bit ćemo uz djecu, pružiti im nepokolebljivu podršku u njihovim naporima i biti uz njih u svakom trenutku”, rekao je Boba u intervjuu za HTV.