Devedesetih godina, popularna pop pjevačica Ivana Banfić dostigla je vrhunac svoje karijere . Međutim, bez upozorenja, odlučila se povući iz očiju javnosti i krenuti u novo poglavlje svog života. Nakon burne istorije, Ivana je potražila utočište na selu, gde je otkrila mir i sada uživa u lepoti prirode i društvu životinja.

 

 

 

Tokom perioda svog života, borila se sa zavisnošću od alkohola, a potom je potražila pomoć od profesionalnog izvora. Nakon završetka dvanaestogodišnjeg braka sa menadžerom Robertom Magićem, Ivana se okrenula alkoholu kao izvoru utjehe. Međutim, ubrzo je shvatila negativne efekte koje to ima na nju i odlučila se 2005. potražiti na klinici. Osim što je dobila medicinsku pomoć, Ivana je utjehu pronašla i u Indiji, gdje je, kako je ranije govorila, liječila svoje emocionalne rane o. Zemlja koja me je potpuno promijenila bila je u kojoj sam doživio najveći rast kao osoba. Moj ego, koji je počeo da se transformiše u ego privilegovane zvezde sa pravom, bio je razbijen. Putovanje kroz Indiju vratilo me je u stvarnost i shvatio sam da nisam ništa posebno; Ja sigurno nisam diva. Ovo je rekla muzičarka koja je poznata po svojoj hit pesmi “Godine” koju je otpevala uz Dina Merlina.

 

 

 

Prema njenim objavama na Instagramu, ona sada živi potpuno drugačijim načinom života i čini se da provodi značajnu količinu vremena na otvorenom, čak i baveći se poljoprivrednim poslovima. Tokom vikenda doživeo sam prijatno iskustvo. Završio sam pripreme za nove plodove iu svojoj bašti i u plasteniku. Lično, nalazim utjehu u prirodnom okruženju, posebno kada sam u fizičkom kontaktu sa zemljom i imam pocrnjele nokte, nalik na “francuski” manikir, ali u crnoj boji. Moja preferencija je bez šminke i bez visokih potpetica, potpuno uronjena u zemlju i blato.