Sonja Vuksanović,  koja je široj javnosti ranije poznata kao Višnjić, napredna je modna kreatorka koja se povukla iz javnog života i sada se posvetila svom zanatu. Ipak, sve do nedavno, njene romantične afere bile su veoma diskutabilne i često su bile na naslovima, posebno u svetlu nepredviđene odluke.

 

 

 

U pitanju je žena, koja je ranije bila supruga i Ace Lukasa i Željka Šašića, rođena je 1976. godine u Beogradu. Odrasla u Dizeldorfu u Nemačkoj, gde su njeni roditelji živeli i radili, na jednom od njegovih nastupa susrela se sa Željkom Šašićem i ubrzo su započeli vezu. Venčali su se u Nemačkoj sa Acom Lukasom, Željkovim zajedničkim prijateljem i kolegom, koji mu je bio kum. U to vrijeme, Lukasa i Šašića je zastupao isti menadžer i često su jedan drugog nazivali dobrim prijateljima. Pored toga, bliski saputnici bili su i Nataša i Šašićeva devojka Sonja. 1994. godine šira javnost ju je upoznala kao suprugu poznatog pjevača. Nastupila je u njegovom spotu za pesmu “Ona je priča mog života”, koju je režirao Željko Šašić.

 

 

 

Šašić je tada imao 25 ​​godina, a Sonja 18. Nekoliko godina kasnije počelo se pričati da je razlog njihovog braka to što je pevačica preko nje bez muke dobila nemačko državljanstvo. Ipak, on je to negirao i tvrdio da je odlučio da rano veže brak zbog njihove duboke ljubavi jedno prema drugom. Sonja u to vreme nije imala mnogo prijatelja u industriji zabave, osim Suzane Perić, čiji su roditelji takođe živeli u Nemačkoj, i Dragana Brajovića Braje, koji je pisao tekstove za Šašića. Pošto je moda oduvek bila njena strast, nije bilo iznenađenje što je devedesetih vodila butik u Sava Centru u Beogradu. Suvlasnica radnje bila je tada devojka Ace Lukasa i njena bliska prijateljica Nataša.

 

 

 

Kako je vrijeme prolazilo, Sonja i Nataša su osnovale uspješan posao. 1999. godina obilježila je dolazak novog člana porodice Šašić, njihove kćerke Sofije. Pet godina kasnije, 2004. godine, vest o njihovom razvodu nakon decenije braka za mnoge je šokirala. Detalji njihovog ličnog života danima su postali tema naslova tabloida, a obe strane su jedna drugu optuživale. Presudom suda, Sonji je dodeljeno starateljstvo nad njihovom ćerkom, dok je Željko bio dužan da plaća alimentaciju i učestvuje u Sofijinom školovanju.