Jedanaesti dan novembra je nevjerovatno značajan dan, jer je prožet dubokim duhovnim konotacijama i mogućnostima za prosvjetljenje. Ovaj dan obilježava numerički niz 1111, koji je simbol moći u astrologiji. To je vrijeme kada je veoma preporučljivo uspostaviti duboko ukorijenjene namjere, jer energija 11. novembra aktivno podstiče ostvarenje nečijih želja.

 

 

Štaviše, ovaj dan je posebno povoljan za otvaranje srca i jačanje energije srčane čakre. Kao mjesec, novembar rezonira frekvencijom broja 11, što je broj koji se povezuje sa transcendentnim nivoima postojanja, božanskim prosvjetljenjem i duhovnim prosvjetljenjem. Broj 11 je pojačan i udvostručen, čime se naglašava njegova moć i važnost. Označava dolazak u potpuno usklađivanje sa sopstvenim najvišim ja. Jedanaesti broj služi kao podsjetnik da, uprkos tome što se pojavljujemo kao različiti entiteti, svi smo međusobno povezani i činimo veći entitet. Kada zbrojimo cifre, dolazimo do zbroja dva, koji simbolizira jedinstvo i višu frekvencijsku oktavu. Ovo naglašava pojam povezanosti. Predmetni broj je povezan sa povišenim nivoima postojanja. Često se prikazuje kroz dva stupca, što služi kao simbol za početak nove ere, kapija neistražene mudrosti i indukcije u nova iskustva.

 

 

 

Čini se da numerički raspored koji se pojavljuje 11. novembra evocira ideju o korelaciji između onoga što je intrinzično poznato i onoga što se može posmatrati spolja. Iskorištavanje čitavog novembra za podizanje vlastite vibracije može dati značajne rezultate. Uključivanje u prakse kao što su meditacija, provođenje vremena u prirodi, razmišljanje kroz vođenje dnevnika i kultiviranje zahvalnosti može olakšati dublje iskustvo duhovnog razvoja. 11. novembar ima posebnu moć za transformaciju, postavljanje ciljeva i udubljivanje u duboke istine. To je dan koji ima potencijal za nova buđenja, uvide i duhovni rast.

Broj 1 se često povezuje sa osobinama kao što su otpornost, sigurnost, hrabrost i uvjerenje. Podstiče pojedince da razmisle o novim izgledima, poduhvatima i inicijacijama i inspiriše ih da zamišljaju povoljne rezultate.

 

 

 

Niz brojeva 1111, s druge strane, utjelovljuje nastanak, vodstvo i manifestaciju. To je moćna serija sa neograničenim mogućnostima. Jedanaesti novembar, koji pojačava ovaj broj, ima značajan potencijal u oblasti sinhroniciteta. Ako neko želi nešto postići u životu, ovaj datum je povoljan za ubrzanje akcija koje će kulminirati ostvarenjem njihovih težnji. Raspitajte se u sebi: koji su zahtjevi vašeg tijela, vašeg uma i vaše duše? Dok čekate da se očituje odgovor, ostanite mirni.

lušanje je moćan instrument, pa posebno ovog dana budite sigurni da pažljivo slušate i svoje unutrašnje i spoljašnje okruženje. Važno je zadržati otvoren um, jer sve što nam se dešava je u konačnici za našu vlastitu dobrobit. U slučaju izazovnih okolnosti, korisno je razmisliti o tome zašto su se ove prepreke pojavile i koje se pouke iz njih mogu izvući.