Nakon dugogodišnjeg boravka u Srbiji, Nikola Đuričko i njegova supruga Ljiljana Nešić doneli su odluku da sa dvoje dece, Nađom i Đorđem, krenu na novo putovanje u Los Anđeles. Ljiljana je odigrala ključnu ulogu u Nikolinom izboru da napusti Srbiju, a njena nepokolebljiva podrška mu je pomogla u ovoj odluci.

 

 

 

Njihov brak je napredovao više od dvije decenije, a Nikolina ljubav prema porodici potaknula ga je ka uspješnoj karijeri u Sjedinjenim Državama. Konkretno, njihov trijumf u poznatoj Netflix seriji “Stranger Things” izazvao je široku pažnju i omogućio im da nadograde svoj skromni stan u Los Angelesu u luksuzni, dvospratni dom ukrašen savremenim i vrhunskim namještajem. Nedavno je Nikola obeležio svoj 49. rođendan fotografijom na Instagramu na kojoj se vidi kako duva sveće, čime je obeležio značajnu prekretnicu u njegovom životu. U intervjuu za magazin Glorija, Nikola je izneo svoja razmišljanja o odlasku iz Srbije i sadašnjim aktivnostima u Los Anđelesu. On je istakao da, iako napušta Srbiju, namerava da nastavi svoj rad i umetničke poduhvate u zemlji.

 

 

 

 

Istovremeno, on je oduševljen istraživanjem mogućnosti koje pruža američko tržište, posebno u Los Angelesu, gradu s naprednom filmskom i televizijskom industrijom. Svaki dan u Los Anđelesu počinje zajedničkim doručkom za porodicu. Nakon toga Ljiljana prati Đorđa u školu, dok Nikola vozi Nađu do svoje. Tokom dana se bave raznim zabavnim aktivnostima kao što su poslovi, avanture širom grada i druženje sa prijateljima. Njihova dnevna rutina odražava rutinu bilo koje druge tipične porodice, ali je očigledno da uživaju u svom novom početku u Los Anđelesu.