Nakon nedavnog javnog pojavljivanja na crvenom tepihu, poznati par je još jednom nedavno primećen u javnosti. Lazar Ristovski, poznati glumac u 71. godini, nedavno je objavio da je pronašao sreću u novoj vezi nakon razvoda od svoje bivše supruge Danice Ristovski, njegove koleginice , s kojom je bio čak 42.godine u braku.

 

 

 

Prema rečima samog glumca, on je u srdačnoj vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić. “Tačno je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i to nema veze sa razvodom”, rekao je Ristovski za “Blic”, ne želeći da daje detalje. Par se zajedno pojavio na inauguraciji najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG. Potom su posetili Arhiv Vojvodine u Novom Sadu. Dr Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva, podelio je fotografije poznatog para na kojima su izgleda odlično raspoloženi.

 

 

 

Na slikama su Ristovski i njegova devojka bili ležerno obučeni u farmerke i odeću bež tonova. Zadržali su konstantan osmijeh tokom cijele posjete. Podsećanja radi, glumac je prošle godine dao javnu izjavu u kojoj je obelodanio da se rastaje od Danice Ristovski, svoje preko četrdeset godina partnerke i majke njihova dva odrasla sina. “Definitivno je to zdravija i pravednija odluka koju smo doneli. Nedavno je našim pogledima nedostajala strast, uzbuđenje i naklonost koja nas je nekada držala zajedno više od četiri decenije”, rekao je Ristovski za magazin Glorija u tom periodu. Danica je odlučila da se ne izjašnjava na ovu temu , i također nije htjela ni da komentariše novu djevojku svoga sada već bivšeg muža .