Gordana Adamov, poznatija kao Lepa Lana, potresla je muzičku scenu osamdesetih i mnogi su je smatrali takmičarkom Lepe Brene.

Iako je mnogi i dan danas povezuju sa balkanskom zvijezdom, kaže da joj to ne smeta.

– Spajaće nas do kraja života jer nas je Zaha stvorila, od toga se ne može pobeći. Kad sam bio mlađi, smetalo mi je ovo poređenje jer svako od nas je ono što jesmo i da moram imitirati nekoga u životu onda ne bih bio svoj. Lana je rekla Grandu da mi je to nekada smetalo, ali je prošlo dosta vremena i sada to vidim na drugačiji način.

Nakon velikog uspjeha devedesetih, povukla se iz javnog života zbog medijskih linčeva i anonimnih prijetnji, a ispričala je i koliko joj je taj period bio težak.

– Pisalo se razne stvari u medijima, povezivali su me sa braćom Vujović, pisali da želim razvod, da sam pobegao sa decom, da sam 46 godina u srećnom braku… Imao sam sedativ. tokom stresa koji sam doživeo, ali to je prošlost – iskrena je bila pevačica, dodajući da će, ako su ovi naslovi tačni, u jednom trenutku nešto biti izloženo u vidu slike ili slično.

Danas je, kaže, našla mir jer je prošao period koji joj se nije sviđao, ali treba biti hrabar i ići dalje i usred zla. Kako prenosi Puls Online, uskoro planira da snimi nove pjesme – emotivne i optimistične, jer to je ono što svijetu trenutno nedostaje.

Ovako ona danas izgleda: