Oprostite se od neugodnih mirisa u svom stanu uz ove genijalne trikove koji djeluju poput čarolije, osiguravajući da zahodi i odvodi ostanu bez smrada i da se u tren oka ne začepe.

Otkrijte ove nevjerojatne savjete i tehnike koji će osigurati da vaš dom stalno održava ugodan miris.

Odvod više ne ispušta neugodne mirise.

Ako stalno osjećate neugodne mirise iz odvoda kad god dođe do promjene tlaka, možda ćete ovaj korisni savjet smatrati vrlo učinkovitim.

Pričvršćivanjem mirisne WC tablete na odvod ne samo da ćete jamčiti ugodan miris, već će komponente tablete spriječiti i eventualno začepljenje odvoda.

Za suzbijanje neugodnih mirisa iz odvoda jednostavno prije spavanja u odvod uspite dva paketića praška za pecivo. Ostavite ga da odstoji preko noći, a ujutro ga temeljito isperite snažnim mlazom vode. Ovaj jednostavan lijek pružit će vam olakšanje nekoliko dana.

WC, čudesan izum, zahtijeva redovito i pažljivo održavanje. Iskustvo ulaska u netaknuti i aromatični toalet daleko nadmašuje neugodan napad mirisa urina.

Kako biste brzo osvježili svoju zahodsku školjku i uklonili bakterije, podijelit ćemo jednostavnu tehniku ​​s klinčićima.

Za pripremu ovog recepta potrebno je imati 10 grama klinčića, mirisnog začina.

Delikatna tkanina poznata kao til.

Najlonsko vlakno je vrsta sintetičkog materijala koji se obično koristi u raznim primjenama.

Velika perla ili gumb

pristup:
Sadržaj pakiranja napunjenog klinčićima istresite na til tkaninu i čvrsto ga zapakirajte, slično kao što se puni ruksak.

Učvrstite perlu ili gumb tako da ih zavežete najlonskim koncem.

Postavite kuglicu ili gumb izvan posude za ispiranje.

Pri svakom ispiranju klinčići imaju sposobnost učinkovitog uklanjanja mirisa urina.

SAVJET:

Za one koji radije ne stavljaju češanj u posudu ili posjeduju Geberit gumb za ispiranje, jednostavno rješenje je dodati 5 češnja u posudu preko noći. Rezultati ove metode sigurno će vas oduševiti.

Ostvarite svoju želju za netaknutim WC-om bez napora uz naš fantastičan savjet! Jednostavno izlijte ovaj pripravak u WC školjku prije spavanja i ujutro se probudite uz blistavo čistu WC školjku.

Sve veći broj pojedinaca koristi sodu bikarbonu kao sredstvo za čišćenje kućanstva.

Iznimna svojstva čišćenja ovog proizvoda su zaista izvanredna, a učinkovito neutralizira i sve neugodne mirise.

Na više načina, ovaj proizvod će vam pomoći u učinkovitom čišćenju vašeg WC-a.

Bilo da se koristi samostalno ili u kombinaciji s drugim moćnim kuhinjskim sastojcima, ova svestrana komponenta nudi niz mogućnosti.

Kako biste osigurali čistoću, prije spavanja jednostavno isperite WC školjku i ravnomjerno rasporedite 1-2 žlice sode bikarbone po njezinoj unutrašnjosti.

Jednostavno ostavite da odstoji preko noći.

Započnite svoje jutro korištenjem WC četke za čišćenje, a rezultat će vas ugodno iznenaditi.

Za još veći učinak čišćenja, upotrijebite ovu neusporedivu kombinaciju proizvoda za čišćenje WC-a, stvarajući nenadmašni duo.

Uz sodu bikarbonu, sol je održiva opcija za održavanje besprijekorno čiste, briljantno bijele WC školjke i, što je najvažnije, bez bakterija.

Potrebni su nam:

Količina krupne soli od 100 grama.

Preporučena mjera za sodu bikarbonu je 1 žlica.

Volumen vode je 100 mililitara.

Otkrijte povezani sadržaj koji ističe pet uobičajenih pogrešaka roditelja koje ometaju intelektualni razvoj njihove djece, o čemu govori dr. Ranko Rajović.

pristup:
Dodajte sol u posudu.

Pomiješajte sastojke da dobijete jednoličnu smjesu.

Nanesite tekućinu na unutarnje površine WC školjke.

Navečer ovu smjesu obavezno namažite.

Pričekaj dok ne dođe jutro.

Kao rezultat toga, kamen će se podvrgnuti otapanju.