Razlog što je pevačica Aleksandra Prijović u poslednje vreme istaknuta tema u regionu je njena uspešna turneja „Od istoka do zapada”, na kojoj je trijumfalno nastupala širom Balkana.Proslavljena pevačica pomno je isplanirala svoju garderobu za predstojeći nastup. Ostala je vjerna svom prepoznatljivom stilu, pokazujući raznolik i fascinantan niz odjevnih predmeta koji su zaista bili božanski u svom dizajnu.

 

 

 

Pošto je već stupio na scenu u beogradskoj i sarajevskoj areni, nadobudni muzičar se nedavno vratio u Srbiju nakon kratkog boravka u Nemačkoj. Nedavno je krasila scenu prepunog auditorijuma „Čair” u Nišu. Na prvoj od tri planirane emisije u Nišu nastupila je Aleksandra Prijović, koja je uz izuzetan ambijent odradila nastup za pamćenje. Njena pažnja posvećena detaljima bila je jasna dok se publici predstavila u tri različita odela. U početku se pojavila u svečanoj odeći, zatim u kožnoj haljini i na kraju u odelu. Priya, poznata ličnost, debitovala je u smeloj poluprozirnoj haljini koja je imala asimetričan dizajn sa smelim izrezima i dubokim dekolteom. Haljina je bila klasična večernja haljina u stilu halter, koja je naglašavala njena ramena dok je naglašavala grudi i noge.

 

 

 

Za tu priliku, Aleksandra je izabrala da uveče obuče još jedan outfit. Odlučila se za kožnu mini haljinu koja je bila vrlo šik, sa krokodilskim uzorkom, što je dobro poznata taktika za postizanje raskošnog izgleda. Haljina je imala naramenice i jedinstveni kružni izrez, što je čini još jednim odličnim primjerom večernje odjeće. U posljednjim trenucima Prijović se odlučio za mračno crno odijelo. Njen izbor odeće je ponovo bio sako Alexander McQueen, raskošnog dizajna ukrašenog vezom i kristalima na predelu ramena. Ovo je bila ista jakna koju je nosila mnogo godina ranije.