Tokom gostovanja na televiziji Grand, mlada pevačica Zorane Mićanović je ispričala o lošem zdravlju svog oca, što je bio uzrok njenog odsustva. Obuzeta emocijama, nije mogla da obuzda suze.

 

 

Isprva sam planirala zabavu za svoj osamnaesti rođendan ,u aprilu, ali smo morali promijeniti datum zbog pogoršanja zdravstvenog stanja mog oca, koje nije bilo povoljno. Odložili smo ga za avgust, ali smo ga, nažalost, morali ponovo otkazati. Međutim, odlučna sam da ne odustanem od proslave i obećala sam da ćemo je imati sljedeće godine. To je nešto što i moj otac i ja zaista želimo, jer samo jednom u životu postaješ punoljetan. Iako nije bio njen 18. rođendan, biće joj 19. rođendan, i biće to pravo slavlje, kako se potrudila da naglasi.

 

 

 

Zoranin otac je oduvijek  bio uz nju, pružao joj podršku i služio kao zaštitna figura. Tokom snimanja, nije neuobičajeno vidjeti roditelje kako prate svoje kćerke na setu. Čak i uz njen uspjeh, voditeljka napominje da je otac subjekta i dalje prisutan na snimanju. Na pitanje kako je uspjela pronaći snagu u vrijeme kada zdravlje njenog oca nije bilo najbolje, subjekt je dao uvid. Zorana je sa suzama u očima izrazila ogromnu poteškoću sa kojom se suočila kada joj se otac razbolio. Prisjetila se da se na kratko povukla iz svoje uobičajene rutine, jer joj je zdravlje njenog oca bilo od najveće važnosti. Bilo joj je teško izraziti se kada njenoj porodici nije dobro. Uprkos okolnostima, Zorana je nastupala i radila jer je otac želeo da ona nastavi.

O njemu se brinula i njena majka, ali se Zorana stavila na raspolaganje za sve što je njenom ocu trebalo. Prisjetila se da je bila u Njemačkoj kada je primila vijest o drugom srčanom udaru njenog oca. Preplavljena emocijama, nije bila u stanju da nastupi, pa je čak dobila i temperaturu. Bilo je to katastrofalno iskustvo za nju. Mlada pevačica je priznala da nije unapred obaveštena o nastupu, ali je imala osećaj koji ju je nagnao da pozove majku. Međutim, majčin odgovor je bio sumnjiv, a pevačica je znala da nešto nije u redu. Uprkos majčinim tvrdnjama da odlazi van grada, pevačica je osetila da nije sve u redu, zbog čega se emotivno zagrcnula.

 

 

 

Prema Zoraninim rečima, njena uloga u emisiji je da podiže i zabavi publiku. Vjeruje da njen posao nije da rasplače ljude, već da im pruži uzbudljivo i radosno iskustvo. Iako balade i melanholične pjesme mogu privući njene obožavatelje, one prvenstveno dolaze da se dobro provedu. Zorana sebe opisuje kao živahnu i bujnu osobu koja voli da svoju pozitivnu energiju deli sa drugima. Ako nešto pođe po zlu tokom nastupa, ona to nastoji prikriti i održati živu atmosferu.