Selena Gomez i Justin Bieber zapalili su tinejdžersku romansu koja je osvojila svijet, donijevši im priželjkivanu titulu najsjajnijeg mladog para na planeti. Ova očaravajuća ljubavna priča obuhvatila je izuzetno osmogodišnje putovanje od 2010. do 2018. godine, tokom kojeg su njihovi životi postali stalni spektakl pod budnim okom medija i nemilosrdnom potjerom za paparacima koji se bore za sljedeću senzacionalnu emisiju.

Kako je vrijeme prolazilo, njihova veza je evoluirala u romantičnu vezu, koja je kulminirala njihovim brakom 2011. Njihova privrženost jedno drugom javno je potvrđena kada su podijelili strastveni poljubac tokom živahne proslave Nove godine. Od tog trenutka donijeli su odluku da krenu u zajednički život, stvarajući dom i budućnost isprepleteni jedno s drugim. U 2017. godini, nakon perioda razmišljanja i ličnog rasta, Selena i Justin su uspjeli još jednom popraviti svoju vezu.

Međutim, njihova obnovljena ljubavna priča naišla je na još jedan srceparajući zaključak, jer su svoje romantične veze prekinuli nakon pet mjeseci. Razlozi za njihov konačni raskid možda ostaju misterija, ali njihovo putovanje služi kao svjedočanstvo o složenosti ljubavi, naglašavajući da čak i najjače veze mogu biti testirane i zategnute. Uprkos tome što su prošli kroz tri razdvajanja, Selena i Justin su se uvijek vraćali jedno drugom. 2014. godine, nakon perioda razdvojenosti, obnovili su vezu i zvanično su objavili pomirenje u septembru iste godine.

Na ovom burnom putovanju, Justin je naučio da ljubav nije samo prolazan osjećaj, već namjeran izbor koji zahtijeva kontinuirani trud i posvećenost izvan onoga što se prikazuje u filmovima. Nakon njihovog raskida, dogodio se neočekivani preokret kada su se Justin Bieber i Hailey Baldwin vjenčali. Hailey, mlada manekenka i balerina, prihvatila je Justinovu prosidbu, zauvijek promijenivši tok njegovog života. Tokom našeg razgovora, Pepper je rekao da se trenutno nalazi u najispunjenijoj fazi svog života. Nedavno je ušao u brak koji je za njega označio značajnu prekretnicu.