Radašin,koji je u narodu poznat kao učesnik rijalitija “Veliki brat” i “Farma”, preminuo je u rodnom Ljuptenu, u blizini Aleksinca. Njegova fizička sličnost sa glumcem Radošem Bajićem dovela ga je u centar pažnje, a tu činjenicu je i priznao kada se prvi put predstavio publici po ulasku u „Veliki brat”.

 

 

 

Tokom posete rodnom mestu članovi medija ,  zatekli su sumornu atmosferu zbog iznenadnog gubitka voljenog komšije. Prema uobičajenoj seoskoj tradiciji, porodična kuća služila je kao lokacija za izražavanje saučešća ožalošćenih, a rođaci, prijatelji i komšije su se polako okupljali. Preminuli Radašin ostaje u porodičnoj kući, a sahrana je zakazana za kasnije tokom dana. Kuća poznatog takmičara Big Brothera je u zapuštenom stanju.

 

 

 

Radašin je preminuo u aleksinačkoj bolnici, ostavivši iza sebe zajednicu u šoku jer je njegova smrt peti gubitak u samo nekoliko dana. Bio je veseo čovjek i žalosno je vidjeti ga kako umire na takav način. Samo mještani znaju kolike su patnje pretrpjeli on i njegova porodica, jer su živjeli u siromaštvu. U početku smo vjerovali da je profitirao svojim pojavljivanjem u rijalitiju; međutim, od tada je otkriveno da je sav novac potrošen davno. Prema rečima poznanika porodice iz Aleksinca koji je došao da izrazi saučešće, vreme je izgleda stalo u okviru domaćinstva. Riječ o Luptenu je širio širom svijeta. Tokom njegovog boravka u rijalitiju, uobičajeno se verovalo da je Aleksinac povezan sa Luptenom, a ne obrnuto. Prema riječima komšije, svako je predodređen za određenu svrhu, a njegova svrha je bila da širi sreću i donosi radost drugima.