Mnoge se žene bore s celulitom i pokušavaju ga se riješiti na razne načine. Ako ste jedan od onih koji pate od ovih problema, onda je vrijeme da se riješite celulita uz pomoć prirodnih sastojaka iz svoje kuhinje.

Ovdje se radi o jabučnom octu. Sve što vam treba za ovaj prirodni anticelulitni tretman je jabučni ocat i losion za tijelo, vatne kuglice ili vata i voda.

Možete birati između dvije opcije ili ih kombinirati za veću učinkovitost.

Pijte jabučni ocat Jabučni ocat ima snažan detoksikacijski učinak. Oslobađa tijelo od toksina nakupljenih u stanicama vezivnog tkiva i ispire ih.

Dva puta dnevno pijte jabučni ocat razrijeđen s čašom vode ili nekog drugog napitka (izbjegavajte one bogate šećerom). Rezultate ćete vidjeti za nekoliko tjedana, stoga nemojte odustati.

Jabučni ocat također vašem tijelu daje prijeko potrebne minerale poput magnezija, kalija i kalcija.

Masaža s jabučnim octom:

Za lokalnu upotrebu trebat će vam ¼ šalice jabučnog octa i žličica losiona za tijelo koji koristite. Namočite vatu ili kuglicu u otopinu i protrljajte područje na kojem se nalazi celulit. Namočite vatu u otopinu i pritisnite je na područje s celulitom. Nakon 30 minuta isperite kožu vodom. Ponovite ovu masažu dva puta dnevno i bit ćete zadovoljni rezultatima.