Srpska pop pevačica Viki Miljković već dugi niz godina u srećnom braku sa Tašketom, kako je poznata domaćoj javnosti. Njihova zajednička ljubav podarila je paru sina Andreja, kome su prethodnih godina posvetili ceo život. Međutim, malo se zna o Tashjitovom prethodnom braku i prisustvu njegove kćerke iz tog braka.

Jelena je potomak muzičara Dragana Taškovića, koji je rođen u mladosti. Iako je njihov prvobitni brak propao i nestala ljubav jedno prema drugom Gordani, odlučili su da zajedno postanu suroditelji i održe vezu. Danas je Elena izrasla u zrelu ženu i ima svoju djecu. Kada je Jelena Tašković odrasla, njeni roditelji su se razveli. Međutim, imala je sreću što je imala oba roditelja koji su bili aktivno uključeni u njen život i iskazivali iskrenu brigu i poštovanje. Osim toga, njena maćeha Vicki dala joj je privilegiju da bude intimni partner, veza koja je trajala dugi niz godina. Iako Jelena trenutno živi sa majkom u Nemačkoj, fizička udaljenost nije umanjila snažnu vezu koju ima sa bratom i ocem, koji su ostali verni svojoj veri uprkos generacijskom jazu. Osim toga, Jelena ima harmoničan odnos i sa svojom maćehom Viki.

Tokom Jeleninih ranih godina, njena majka (koja je bila udata za Dragana Taškovića) igrala je ključnu ulogu u oblikovanju Jeleninih principa i ideala. Jelena je odnedavno izrasla u prelepu mladu damu i često posećuje Tašketa i Viki u njihovoj novokupljenoj kući. Jelena često deli fotografije sa svojom majkom na raznim društvenim mrežama. Mediji su omogućili sastanak između Tašjitovog bivšeg partnera i Jelene. Konačno je stigao dugo očekivani trenutak i javnost može vidjeti dugo očekivani nastup njihove idolizirane slavne ličnosti. Nakon što je fotografija podijeljena na različitim kanalima društvenih mreža, pjevačičina vjerna baza obožavatelja odmah je suprotstavila njih dvoje, uprkos tome što nisu imali nikakve očigledne sličnosti u izgledu ili ličnosti.

Hajde da ispričamo neverovatnu ljubavnu priču Tašketa i Vike. Proslavljena pevačica Violeta Viki Miljković već dvadeset i pet godina stvara nišu u pop muzici, a nepokolebljiva podrška joj je njen talentovani suprug muzičar De Dragan Tašković Taška. u nebrojenim nastupima tokom dugog partnerstva. S ponosom tvrde da je ovo jedan od najskladnijih brakova u srpskoj javnosti. Viki i Taško razmijenili su zavjete 2007. godine, a njihove vjenčane fotografije nedavno su podijeljene na Instagramu. Njihova ljubavna priča je od početka bila puna uspona i padova. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i prvi put se poljubili 18. marta 1994. godine. Međutim, kada su Vikini roditelji Zolka i Svetomir otkrili njena osećanja prema tri godine starijem Tašku, odmah su je zamolili da prekine svaki kontakt sa njim. i spriječiti kraj njihove veze.

Kao konačni dokaz njihove vječne ljubavi, odlučili su učvrstiti svoju vezu sa svetom institucijom braka nakon trinaest godina zajedno. 31. maja 2007. godine u šarmantnom gradu Beogradu dogodilo se nešto važno. Violeta je imala čast da bude kuma poznatim pevačicama Svetlani Šehar Ražnatović i Sanji Đorđević. Vesele proslave su se odvijale na veličanstvenom brodu dok su se stotine uglednih gostiju okupile da proslave ovu posebnu zajednicu. Događaju je prisustvovalo nekoliko estradnih zvijezda, kao i bliski prijatelji mladenaca koji nisu poznati javnosti.

U oktobru iste godine objavljena je srećna vest da je pevačica dočekala sina Andreja, koji je ubrzo postao centar njihovih života. Moj sin Andre svakodnevno prolazi kroz vidljive transformacije koje nam omogućavaju redovne razgovore kao odrasli. Ponekad mi se čini da je doživio značajne promjene, a ponekad me to podsjeti na trenutak kada je došao na ovaj svijet. Iako želim da proširimo porodicu u Taški i da imamo još dece, predstojeće izdanje novog albuma sa sobom nosi i mnoge obaveze, što jasno daje do znanja da, kako pevačica kaže, drugo dete trenutno nije na našem dnevnom redu.