Suzana Jovanović i Saša Popović oduvek su važili za neviđen skladan spoj na domaćoj pop muzičkoj sceni. Kao cijenjeni nosioci titule najbogatijeg dua pop muzike, nije ni čudo što su opsjednuti luksuznim životom. Naravno, i njihovi potomci su dijelili bogatstvo koje je dolazilo s njihovim privilegovanim položajem.

Supruga Saše Popovića Suzana Jovanović otkrila je da je nekada bila udata za oca svog sina, ali je njihova veza bila kratkog veka zbog neverstva njegovog sina. Kasnije je upoznala Sašu. Od početka je postojala jaka i iskrena veza između Susanninog sina Daniela i bivšeg direktora velikog studija Saše Popovića. Saša je oduvijek naglašavala da Danijla smatra svojim djetetom i prema njemu se ne odnosi ništa drugačije od kćerke Aleksandre. Saša Popović je javno izrazio duboko divljenje Suzani, smatrajući je svojim najodanijim, najpouzdanijim i najpotrebnijim saveznikom. On veoma ceni njeno mišljenje i tražiće njeno mišljenje o svemu.

Daniel, Suzanin sin iz prethodnog braka, dio je bliske porodice od svoje osme godine. Iako je Daniel u početku pohađao srednju školu, njegova prava strast bila je muzika. Zbog toga su odlučili da ga prebace u muzičku, a zatim u vokalnu školu. Danieljel ima odlične vještine rada na računaru, mikseru i PA sistemima. Njegov muzički talenat proširio se na sviranje klavira i gitare. Vrijedi napomenuti da je zajedno sa Žikom Jakšićem odigrao važnu ulogu u pripremi nekoliko pjesama za “Zvezde Granda”. Saša Popović je bio oduševljen kada je Danijel sa zadovoljstvom prihvatio Tijaninu prosidbu na raskošnom venčanju pre dve godine.

 

Na pitanje o vezi između Saše i Danijela, Suzanin je u odgovoru doveo u pitanje negativnu konotaciju izraza “očuh” u našoj porodičnoj dinamici. Saša je često izražavao duboku ljubav prema Danijelu i želju da mu bude biološki otac. Sasha je veoma ponosna na njihovu saradnju u studiju. Prava mjera odanosti muškarca je njegov zagrljaj djece iz prethodnog braka, a ne samo prolazna radost dobitka na lutriji. Ne pravimo razliku između Aleksandre i Danijela; oboje ostaju svoji. Saša je ispričao kako je sin Suzane Jovanović u početku bio zbunjen, ali se Saša prema njemu odnosio sa istom ljubavlju i pažnjom kao i prema svom biološkom ocu.

Kada Danijel uđe u Sašin život, u početku je zbunjen, ali taj osećaj brzo nestaje kako prihvata svoju ulogu oca. Ljubav među njima je obostrana i Saša Danijelu smatra svojim detetom. Saša je veoma poštovao Danielov karakter divljenja, graciozne manire i kulturna interesovanja, ali ono što je zaista dirnulo Sašu bila je Danijelova zahvalnost što ga je prihvatio kao oca. Njihov odnos je oduvek bio srdačan, u potpunoj suprotnosti sa odnosom između Saše i Aleksandra, iako Saša nije mogao da navede konkretan razlog za sukob. Aleksandra, sa druge strane, uvek udovoljava Sašinim zahtevima, iako Sašu često treba podsećati da sluša. Ali kada je Aleksandra zamolila Sašu za uslugu, kao što je da joj da čašu soka, Saša je reagovala odmah nakon prvog upozorenja.

Podrazumeva se da je Saša Popović, ugledni direktor jedne poznate producentske kuće na Balkanu, lično obučavao svoju ćerku Aleksandru sa krajnjim ciljem da joj obezbedi mesto u velikoj produkciji. Prema pouzdanim izvorima, Popović je nakon pažljivog razmatranja odlučio da svoju voljenu ćerku pošalje u čuvenu i skupu privatnu umetničku školu “Artimedia” u Beogradu, koja je poznata kao najekskluzivnija srednja škola u jugoistočnoj Evropi. Kao što je ranije pomenuto, ovaj izbor je napravljen odmah nakon prodaje 51% akcija “Granda”. Međutim, “Artimedia” je bila poznata po tome što je primala talentovanu decu iz prestižnih porodica. Aleksandra je odabrala obrazovni put fokusiran na proizvodnju sa izričitom svrhom da se pripremi da na kraju nasledi svog oca u njegovom veoma uspešnom poslu, poziciji koju je obavljao dugi niz godina.