Par je dobio troje djece, a 17 godina kasnije otkrili su da su u srodstvu: ‘Sva naša djeca imaju 10 prstiju.

Nakon 17 godina braka, par dolazi do užasnog otkrića koje ih šokira.

O najstrastvenijoj obitelji na svijetu i bolestima koje uz nju dolaze već smo pisali, a sada vam donosimo jednako zanimljivu priču.

Selena i Joseph Keenon iz američkog Colorada započeli su vezu 2006. godine, a vjenčali su se nekoliko mjeseci kasnije. Ubrzo nakon vjenčanja dobili su prvo dijete, a zatim još dvoje. Međutim, postali su viralni na TikToku nakon što je otkriveno da su u srodstvu.

U objavi na TikToku koja je pogledana 4,4 milijuna puta, Selena je podijelila fotografiju nje i supruga na dan vjenčanja. Tekst na fotografiji glasio je: “Udala sam se za svog muža 2006. godine. Imala sam troje djece i ovo nisam očekivala.”

U videu također vidimo isječak s web stranice za pronalaženje predaka, u kojem žena kaže da su ona i njezin muž jednaki 62 cm. Ovo se mjerenje koristi za određivanje genetske povezanosti, što znači da odnos između njih seže osam generacija unazad.

 

Ispostavilo se da su u srodstvu između drugog i sedmog bratića.

Selina je nakon što je saznala za incident objasnila da je među njima sve u redu. “Moja djeca i muž su mi sve. Sva naša djeca imaju 10 prstiju na rukama i nogama.”

Brojni fanovi komentirali su njezinu objavu rekavši da nema mjesta panici jer su u daljnjem rodu.

“Ovo nije sporno ni na koji način”, “Spojeni ste tek četvrto koljeno i mislim da nemate razloga za brigu”, “Bitno je da ste oboje živi i zdravi”, samo su neki komentara ispod njezine objave.