Oduzet je alat, odjeća i obuća iz kuće osumnjičenog, a analizirano je više od 500 tragova iz eksterijera službenog automobila Vodovoda kojim je upravljao osumnjičeni, ali i dalje nije bilo kretanja.

U automobilu kojim je upravljao osumnjičeni, nisu pronađeni biološki tragovi ubijene devojčice Danke Ilić. Ipak, stigli su novi rezultati DNK analize predmeta koji su bili izuzeti tokom istrage, ali još uvijek nema pomaka, jer ni na jednom predmetu nisu pronađeni biološki tragovi Danke.

“Dosadašnja analiza pokazuje da DNK Danke Ilić nije na njima ni u autu ni van njega”, saznaje Nova.rs u Višem tužilaštvu.

Iz kuće osumnjičenog oduzet je alat, odjeća i obuća, a analizirano je više od 500 tragova na eksterijeru i unutrašnjosti automobila Vodovoda kojim je osumnjičeni upravljao.

Nema tragova o tome gdje se nalazi tijelo djevojke.

Još se očekuju i rezultati vještačenja s Biološkog fakulteta. Osim toga, posljednjih dana u tužilaštvo bi trebali stići rezultati analize GPS uređaja vozila  Vodovoda od strane Nacionalnog centra za kriminologiju i tehnologiju.

Podsetimo, skoro mesec dana stotine ljudi je tražilo djevojčicu koja je nestala 26. marta u okolini Banjskog Polja i Bora. Ispostavilo se da je ubijena, a uhapšeni su radnici vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su službenim automobilom udarili devojčicu i njeno telo bacili na deponiju. Ali njeno tijelo još uvijek nije pronađeno.