Sve u našim sobama donosi loše stvari: stručnjak za Feng Shui upozorava – hitno se riješite ovih stvari.

Feng Shui stručnjaci vam govore šta ne smijete držati u svom domu i koji predmeti mogu donijeti sreću, zdravlje i prosperitet!

Feng Shui stručnjaci kažu da mnoge druge stvari u našim životima zavise od načina na koji su naši domovi uređeni – od zdravlja preko ljubavi do poslovnog uspjeha. Feng shui stručnjakinja Sandra Drinčić otkriva na šta trebate obratiti pažnju prilikom uređenja doma.

„Danas stvaramo ono što jesmo sutra – ne možemo živjeti u prošlosti, čuvajući stvari i poklone koji dugo nisu korišteni. Stare stvari iz prošlosti nas vežu za prošlost i ne dozvoljavaju da dođu novi trendovi. Jučer sam imao primjer u radionici, gledao sam dizajn dvorišta i imanja i imali su neke foto tapete lijepog dvorišta i rekao sam zašto ne staviš lijepu vanjsku oblogu ili farbaš, dva metra visoka svjetla, među neke elegantne zimzelene kuglice vreme, ucini elegantno. Njegova zena mi je rekla “zasto”? Ja to kazem zato sto se tako stvara blagostanje. Sta oko vidi, um misli, telo stvara. A onda hajde da bude lepo i neobicno Minimalizam, neka prostor diše, nema gužve nameštaja, nema previsokog nameštaja, osim plakara, jer to može da izazove glavobolju, probleme, poteškoće, raščistimo prostor da se smanji”, rekla je za TV Prva.

Takođe je istakla da nije dobro imati kosinu iza kuće.

“Kada dođe do pada u stražnjem dijelu privatne kuće, to donosi dvije stvari: probleme s leđima, ponekad zahtijevaju operaciju; drugo, otac ne razgovara sa sinom; treće, najmanji osjećaj nesigurnosti i nestabilnosti te porodice. poslovna zgrada zaostaje, postoji nedostatak komunikacije među muškim članovima grupe, a zaostajanje uzrokuje mnoge probleme.”

Govoreći o uređenju enterijera, Drinčić ističe da u kući ne treba postavljati slike pokojnika, niti imati ništa oštro i oštro… Evo na šta treba obratiti pažnju u svakoj sobi pojedinačno.

“Podrum je neriješeno pitanje iz prošlosti. Podrum čuva tajne našeg djetinjstva, odrastanja i adolescencije, tako da ga uvijek treba održavati urednim. U podrumu su i tužbe. Neuredan podrum čuva staru porodičnu tajnu .Neke kuce nemaju podrume,ali pod mora biti stabilan i ne moze se odvojiti, rupe su uvek gubitak finansija.Dnevna soba je duhovno srediste doma i izlog nasih prijatelja,prijateljstva,sloge i odnosa sa komšije. Kada uđete u dnevnu sobu, sofa se prevrne, zbog čega se vlasnik vraća u leđa. Uvijek će biti nekih problema i loša komunikacija.”

Kada je u pitanju spavaća soba, ogledala su ne-ne.

“Spavaća soba je mjesto ljubavi, emocija i intimnosti. Televizor se može postaviti u sobu, što se ranije govorilo da nije moguće jer televizor ima odraz poput ogledala. Ako ormar ima ogledalo, mora biti postavljen barem u sredini sa mat folijom, ležeći Ne treba reflektovati svoje telo ni na jednom delu prednje strane jer to može dovesti do slabosti ili izazvati nelojalnost, uznemiravanje treće osobe.Spavaća soba je veoma važna.Postavite obična mljevena asura, suva trska. U prošlosti su je dobijali, ali nisu znali kako da to objasne – rekla je.