Aleksandra Prijović, veoma cenjena pevačica, nedavno je donela neizmernu radost svojim obožavaocima koji su željno iščekivali publiku tokom svog dugo iščekivanog drugog koncerta, koji je održan u užurbanoj sarajevskoj „Zetri“. Ovaj izvanredan događaj ne samo da je istaknuo njene izvanredne vokalne sposobnosti i besprijekoran smisao za modu, već je postao i nezaboravan trenutak kada je neočekivano prekinula nastup uočivši prisustvo dvije mlade djevojke u gomili, što ju je navelo da hitno komunicira sa pažljivim osobljem obezbjeđenja.

Dok je Aleksandra zurila u očaranu gomilu, njenu pažnju privukao je par mladih devojaka koje su odisale nezadrživim oduševljenjem svaki put kada bi izvršila snažan udarac. Njihov zarazni entuzijazam ne samo da ju je duboko dirnuo, već je u njoj pobudio i osjećaj uvažavanja. U tom trenutku silnih emocija bila je primorana da preduzme impulsivnu akciju. Sa nepokolebljivom odlučnošću urezanom na njenom licu, naglo je prekinula nastup i hitno pozvala osoblje obezbeđenja da dozvoli devojkama ulazak na binu.

Glasom punim očaja, Aleksandra je usrdno molila, usrdno molila za oslobađanje ove dve izuzetne mlade devojke.Dok je graciozno klečala, preplavio ju je talas intenzivnih emocija, ostavljajući je nesposobnom da se odupre silnoj želji da ih čvrsto zagrli. Obasipajući ih nežnim poljupcima i toplim zagrljajima, ona je izrazila svoju najdublju čežnju da bude blizu njih. Noć je odmicala, a Prijović nije mogao da obuzda zahvalnost i divljenje publici.

Iskrenim poljupcem i iskrenim riječima zahvalnosti, prenio je koliko su bili nevjerovatni. Tokom cijele večeri bio je potpuno opčinjen njihovim prisustvom, oči mu ne spuštaju svaki njihov pokret. Pa ipak, bez napora se vraćajući u svoj element, oslobodio je svoj očaravajući glas, očaravajući ih iznova.